Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: "Το αναπτυξιακό άλμα της χώρας στην μετά κορονοϊού εποχή εγγυάται η Κυβέρνηση της ΝΔ μέσω της υλοποίησης των προτάσεων Πισσαρίδη"

 

Την ανάγκη περαιτέρω ανάδειξης από την Κυβέρνηση της ΝΔ και επικοινωνίας με τους πολίτες της Έκθεσης Πισσαρίδη, η οποία  ανοίγει την πόρτα στο μέλλον της χώρας στη μετά τον κορονοϊό εποχή υπογράμμισε ο Αν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας στην τοποθέτησή του στη σημερινή διαδικτυακή συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ, παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο κ. Τσαβδαρίδης επισήμανε ότι τα οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες από αυτό το συνεκτικό σχέδιο ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία είναι πολλαπλά και είναι εξαιρετικά σημαντικό αυτές οι δράσεις πολιτικής, που έχουν ως σκοπό την αύξηση των εισοδημάτων των ελληνικών νοικοκυριών, τη στήριξη της οικογένειας και την αντιμετώπιση του δημογραφικού, να καταδειχθούν έτι περαιτέρω. 
"Οι πολίτες πρέπει να ενημερωθούν με μεγαλύτερη λεπτομέρεια για το ποιες είναι οι προτάσεις αυτές,  πώς μπορούν να εφαρμοστούν, τι είδους αλλαγές θα επιφέρουν στον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε, αμειβόμαστε, κατοικούμε, μετακινούμαστε και επικοινωνούμε" τόνισε ο Βουλευτής Ημαθίας.

 



----------------------
ΛΑΖΑΡΟΣ ΓΕΩΡ. ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΗΜΑΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ