Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Λάζαρος Τσαβδαρίδης - Μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης της Ελληνικής περιφέρειας και ειδικά των επαρχιακών Δήμων μέσω της στοχευμένης αξιοποίησης του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης»


 Για τις μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης της Ελληνικής περιφέρειας και ειδικά των επαρχιακών Δήμων μέσω της στοχευμένης αξιοποίησης του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» αλλά και των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης συζήτησε ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας κ. Δημήτρη Παπαστεργίου.

Οι δύο άντρες συμφώνησαν ότι οι επαρχιακοί Δήμοι της χώρας πρέπει να εκμεταλλευθούν στο έπακρο τα συγκεκριμένα χρηματοδοτικά εργαλεία, βελτιώνοντας έτσι εντυπωσιακά την ποιότητα ζωής των κατοίκων τους και πολλαπλασιάζοντας τις ευκαιρίες απασχόλησης και οικονομικής άνθισης μέσα στην επόμενη πενταετία. Προς αυτή την κατεύθυνση, υπογράμμισαν την κομβική σημασία του σοβαρού σχεδιασμού κοστολογημένων έργων και καινοτόμων δράσεων προκειμένου να κερδηθεί το στοίχημα της δημιουργίας «έξυπνων», οικονομικά εύρωστων και βιώσιμων πόλεων που θα αλλάξουν ριζικά το πρόσωπο της χώρας.

Ως μέλος δε της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, ο κ. Τσαβδαρίδης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον κ. Παπαστεργίου και τις προτάσεις τις ΚΕΔΕ αναφορικά με τον νέο εκλογικό νόμο για την τοπική αυτοδιοίκηση που φέρνει ο Κυβέρνηση της ΝΔ, που στόχο θα έχει την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας των Δήμων επ’ ωφελεία των τοπικών κοινωνιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ