Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ ΤΗΣ ΕΡΤ3 ΣΤΟΝ ΑΣ ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΣΤΟΝ ΑΜΜΟ ΗΜΑΘΙΑΣ

simaet3
Τον αγροτικο συνεταιρισμο ΑΛΙΑΚΜΩΝ στον ΑΜΜΟ ΗΜΑΘΙΑΣ επισκέφτηκε συνεργειο της εκπομπης ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ που θα προβάλλεται απο την ΕΤ3.
Πολυμελές συνεργειο με καμερες μικροφωνα και δημοσιογραφους αντίκρισαν οι παραγωγοι που ετυχε να βρεθουν στον συνεταιρισμο πριν απο λιγες μερες
.. Κατα την διαρκεια των γυρισματων ειχαμε συνεντυξεις απο τους διοικούντες τον συνεταιρισμο απο υπαλλήλους και εργατες καθως και απο αγροτες που βρεθηκαν εκει .επισης υπαρχει εκτενης αναφορα στις δραστηριοτητες και τα προιοντα που διακινουνται ,καθως και επισκεψη σε φαρμες,αυτα και πολλα αλλα ενδιαφέροντα θα δουμε μεσα στον ιουλιο που θα προβληθεί η εκπομπη,εμεις θα σας
εημερωσουμε εγκαιρα το ποτε θα μεταδοθει
Λιγα λογια για την εεκπομπη
Η «Μητέρα Γη» αποτελεί μία ψυχαγωγική-επιμορφωτική εβδομαδιαία εκπομπή με περιεχόμενο, που αφορά την ανασυγκρότηση και οργάνωση των αγροτικών περιοχών. Στο επίκεντρό της βρίσκονται οι  εναλλακτικές μορφές γεωργίας, καθώς και οι στρατηγικές και κατευθυντήριες γραμμές για ολοκληρωμένες παραγωγές και διαχειρίσεις.
Τρεις νέοι γεωπόνοι ξεκινούν την αναζήτησή τους στην ελληνική ύπαιθρο, για να ανακαλύψουν πώς οι γνώσεις τους θα γίνουν πράξη, αλλά και με ποιον τρόπο μπορούν να υλοποιηθούν καλές πρακτικές στον πρωτογενή τομέα. Μαζί στην αναζήτησή τους μία νέα δημοσιογράφος, και μία «ασκούμενη αγρότισσα», ενώ στόχος της εκπομπής «Μητέρα Γη» είναι να αναδείξει τα θετικά αποτελέσματα της επιστροφής στην ύπαιθρο όταν πραγματοποιείται με σύνεση και γνώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ