Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΡΟΔΙ Η ΒΕΡΟΙΑ 1-0 ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ


Με γκολ του Ολαϊτάν η Βέροια έκανε σεφτέ στις νίκες στο πρωτάθλημα, καθώς επιβλήθηκε του ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 με πρωταγωνιστή τον Ολαϊτάν. Για έξι λεπτά διεκόπη το ματς λόγω του σοβαρού
τραυματισμού του Μπάρμπα.
Έτσι έπαιξαν
Αμφότεροι οι δυο προπονητές επέλεξαν το 4-2-3-1 για να παρατάξουν τις ομάδες τους στον αγωνιστικό χώρο. Ο Νίκος Καρύδας, ο οποίος κάθισε για δεύτερο συνεχόμενο ματς στον πάγκο της Βέροιας, ξεκίνησε τους Καντιμοίρη, Γεωργιάδη, Καλί, Μπάρμπα, Γεωργέα, Καλογέρη, Γκιγέρμο, Καφέ, Ολαϊτάν, Μπαργκάν, Ιωάννου.
Ταμπάσης, Λίλα, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Πάντος, Τσουκαλάς, Πατσατζόγλου, Γεωργίου, Βίλα, Ντε Βινσέντι, Ίλιτς, ήταν οι 11 του Γιάννη Χριστόπουλου, από την πλευρά του ΠΑΣ Γιάννινα.
Καλύτερη η Βέροια, δίχως σκορ στην ανάπαυλα
Η Βέροια ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και θέλησε να επιβάλει το ρυθμό της όντας καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα. Μάλιστα, έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία μόλις στο 6'. Ο Μπαργκάν έκανε σέντρα-σουτ, με τον Ταμπάση να διώχνει σε κόρνερ. Από την εκτέλεση αυτού ο Ιωάννου έκανε το σουτ στην κίνηση και η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του γκολκίπερ του ΠΑΣ.
Ωστόσο, στο 16' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ, με τον Καντιμοίρη να λέει όχι στον Γεωργίου, που πλάσαρε από δεξιά, ύστερα από την ωραία πάσα του Ντε Βινσέντι. Η συνέχεια ανήκε στη Βέροια, με τα δυο σουτ του Ολαϊτάν στο 22' και στο 30' να μη βρίσκουν δίχτυα, όπως και αυτό του Ιωάννου στο 36'.
Τραυματισμός Μπάρμπα και εξάλεπτη διακοπή
Στην επανάληψη το σκηνικό ήταν το ίδιο, όμως υπήρξε ο σοβαρός τραυματισμός του Μπάρμπα. Ο στόπερ της Βέροιας δέχτηκε την μπάλα στο πρόσωπο και του γύρισε η γλώσσα, με τους γιατρούς να είναι για αρκετή ώρα πάνω στον παίκτη και το ματς να διακόπτεται για έξι λεπτά. Ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας, πάντως, απέφυγε τα χειρότερα και μεταφέρθηκε με φορείο στο ιατρείο για εξετάσεις.
Ολαϊτάν και 1-0
Αφού συνεχίστηκε το παιχνίδι, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και το γκολ στην αμέσως επόμενη φάση στο 65'. Ο Γεωργέας γύρισε την μπάλα στην περιοχή, ο Ιωάννου δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά και η μπάλα από κόντρα κατέληξε στον Ολαϊτάν. Αυτός έκανε το σουτ από κοντά και άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Ημαθίας.
Πίεσε ο ΠΑΣ, έμεινε το 1-0
Στη συνέχεια, η Βέροια έδειξε να ελέγχει το ματς, όμως ο ΠΑΣ πίεσε για την ισοφάριση και είχε δυο καλές στιγμές να το πράξει αυτό. Στο 81' ο Πάντος έκανε γύρισμα στην περιοχή παράλληλα στην εστία, με την μπάλα να περνάει απ' όλους, ενώ η κεφαλιά του Κολοβέτσιου στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων κατέληξε άουτ. Έτσι, το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους και η Βέροια πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα.
Man of the match: Δίχως αμφιβολία ο Μάικλ Ολαϊτάν. Ο φορ της Βέροιας είχε αρκετές φάσεις για να πετύχει ένα τέρμα και το έπραξε στο 65' χαρίζοντας την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα στην ομάδα του.
Αδύναμος κρίκος: Η άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα στο γκολ του Ολαϊτάν. Κακή απομάκρυνση της μπάλας, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, με τον στράικερ των γηπεδούχων να... καρφώνει δίχως πρόβλημα την μπάλα στα δίχτυα.
Στο ύψος του: Αρκετή προσπάθεια κατέβαλε ο Ιωάννου, ο οποίος συμμετείχε και στη φάση του γκολ. Από την πλευρά του ΠΑΣ, οι Τσουκαλάς και Λίλα προσπαθούσαν συνεχώς να τροφοδοτήσουν τους συμπαίκτες τους.
Η γκάφα: Την έκανε ο Γεωργίου στο 16'. Στη μοναδική φάση του ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο ο επιθετικός μέσος του «Άγιαξ» έστειλε την μπάλα πάνω στον Καντιμοίρη, καθώς έκανε κακό πλασέ.
Το στραγάλι: Απαρατήρητη πέρασε η διαιτησία του Αλέξανδρου Δημητρόπουλου, που είχε εύκολο έργο στη Βέροια.
Το ταμείο του Gazzetta: Η Βέροια ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα. Βέβαια, ο ΠΑΣ πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο και θα μπορούσε να ισοφαρίσει, όμως δεν τα κατάφερε και έμεινε χωρίς «τρίποντο». Μελανό σημείο για τους γηπεδούχους ο σοβαρός τραυματισμός του Μπάρμπα, ο οποίος γλίτωσε τα χειρότερα.
Συνθέσεις ομάδων
Βέροια (Νίκος Καρύδας): Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Καλί, Μπάρμπας (56' λ. τρ. Ορέστες), Γεωργέας, Καλογέρης, Γκιγέρμο (87' Κόστλι), Καφές (74' Βεργώνης), Ολαϊτάν, Μπαργκάν, Ιωάννου.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Ταμπάσης, Λίλα, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Πάντος, Τσουκαλάς (90'+1' Νικλητσιώτης), Πατσατζόγλου (77' Ντάσιος), Γεωργίου, Βίλα, Ντε Βινσέντι, Ίλιτς (82' Τζάνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ