Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα σημερα στις 4 στο σταδιο


Βέροια και ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνουν την πρώτη τους νίκη, στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της δεύτερης μέρας της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με έναν βαθμό, ενώ έναν περισσότερο έχει ο
ΠΑΣ. Απουσίες για τη «βασίλισσα του Βορρά», χωρίς προβλήματα «κατεβαίνουν» οι Γιαννιώτες.

Βέροια

Ο υπηρεσιακός προπονητής Δημήτρης Καρύδας, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Δασκαλάκη, Λόπεζ, Τόμας και Ζε Βίτορ, αφού δεν έχουν καταφέρει να επανέλθουν από τους τραυματισμούς τους, που τους ταλαιπωρούσαν όλη την περασμένη εβδομάδα. Ο τεχνικός των γηπεδούχων, που μετρούν δύο ήττες σε δύο ματς μπροστά το κοινό τους, συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ορέστες, για τον οποίο όμως υπάρχουν αμφιβολίες για την κατάσταση ετοιμότητάς του.

Οι παίκτες που επέλεξε ο Δημήτρης Καρύδας είναι οι εξής: Καντιμοίρης, Κοτταρίδης, Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Ορέστες, Καλί, Γεωργέας, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Καλογέρης, Καφές, Μπελόν, Ολαϊτάν, Κάρλος, Μπαργκάν, Καλτσάς, Γκιγιέρμο, Ιωάννου, Κόστλι.

ΠΑΣ Γιάννινα

Η ομάδα των Ιωαννίνων θα ψάξει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, αφού κατεβαίνει πάνοπλη και χωρίς απουσίες. Η μία μέχρι τώρα έξοδος του ΠΑΣ από τα Ιωάννινα, μόνο καλές αναμνήσεις φέρνει στους ανθρώπους της ομάδας, αφού πριν δύο αγωνιστικές απέσπασε 1-1 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής Γιάννης Χριστόπουλος δούλεψε αρκετά στις στημένες φάσεις κατά την διάρκεια της εβδομάδας, καθώς θεωρέι πως αποτελούν το αδύνατο σημείο της ομάδας του.

Η αποστολή του ΠΑΣ: Ταμπάσης, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Τζάνης, Πατσατζόγλου, Πάντος, Ντάσιος, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος, Νικλητσιώτης, Γεωργίου, Βίλα, Λίλα, Κεϊτά, Ίλιτς, Ντε Βινσέντι, Μπαμπανιώτης.
http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ