Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Σ.Α ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Την Κυριακή στις 17:00 στο Γήπεδο Αρναίας (ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ)Πέντε αγωνιστικές πριν εκπνεύσει το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας και ο Φίλιππος Βέροιας ταξιδεύει στο Στρατώνι σε μια δυνατή αναμέτρηση με την τοπική ομάδα στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής κατηγορίας.
Οι παίχτες του Φιλίππου υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Γκίμα και του Χρήστου Μπλατσιώτη προπονήθηκαν σκληρά καθ’ όλη την εβδομάδα και δηλώνουν έτοιμοι για τον αγώνα της Κυριακής. Οι
τραυματισμοί Τριχόπουλου και Πάλλη που απασχόλησαν το τεχνικό team αντιμετωπίστηκαν και οι παίχτες δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμοι στο παιχνίδι της Κυριακής.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 και διαιτητές ορίστηκαν οι κ.κ Δεληγιαννίδης και Μοσχοτόγλου
Με Φιλάθλους στο ΣΤΡΑΤΩΝΙ
Ο αγώνας έχει βαθμολογικό και αγωνιστικό ενδιαφέρον και είναι ίσως ο πιο καθοριστικός για τη φετινή χρονιά. Γι΄ αυτό και η Διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας σε συνεργασία με τους «QUEEN’S BOYZ» οργανώνει εκδρομή στο Στρατώνι για την υποστήριξη της ομάδας.
Όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να στέλνουν μήνυμα (sms) στο 6996 655330 (ονοματεπώνυμο) ή στέλνοντας email στο info@filipposbc.gr μέχρι και το Σάββατο το βράδυ στις 24:00.

Ώρα αναχώρησης Κυριακή 13.45 από το πέταλο της Ελιάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ