Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Πυροβόλησαν πούλμαν με μαθητές!


Σε τραγωδία παραλίγο να εξελιχθεί χθες το μεσημέρι ένα συνηθισμένο δρομολόγιο μεταφοράς μαθητών με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ηλείας.

Στο 5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πύργου - Τρίπολης, στο ύψος της Βαρβάσαινας, άγνωστος πυροβόλησε πιθανότητα με αεροβόλο κατά του λεωφορείου. Από τον πυροβολισμό θρυμματίστηκε
μεγάλο τμήμα της πρόσοψης του οχήματος (το σημείο αναγραφής του δρομολογίου), χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί ή άλλες συνέπειες.
Από την πρώτη στιγμή άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.
Στο παρελθόν έχουν υπάρξει και άλλα ανάλογα περιστατικά όμως με ΙΧ και ποτέ με λεωφορείο.
Οπως ανέφερε ο οδηγός, το λεωφορείο έκανε το δρομολόγιο μεταφοράς μαθητών από τις Καρούτες προς τη Βαρβάσαινα, με αρκετά παιδιά να επιβαίνουν σε αυτό εκείνη την ώρα.
«Ακουσα έναν θόρυβο, αλλά δεν κατάλαβα τι συνέβη. Οταν σταμάτησα, είδα το λεωφορείο σπασμένο. Δεν έπεσε τίποτα μέσα για να καταλάβουμε, το γυαλί είναι χοντρό και από πέτρα δεν σπάει έτσι. Εχω ακούσει για τα άλλα περιστατικά και φοβάμαι πως θα μπορούσε να είχε συμβεί κάτι χειρότερο αν πετύχαιναν το πούλμαν πιο χαμηλά στο παρμπρίζ».
Γ. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
http://www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...