Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΜΑΧΗΤΕΣ Δ. ΠΕΥΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣMετά το τέλος του αγώνα Φίλιππος Βέροιας με ΜΑΧΗΤΕΣ Δοξας Πέυκων ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Δημήτρης Γκίμας αλλά και οι παίχτες Τάσος Κασαμπαλής και Γιώργος Μπρόζος έκαναν τις εξής δηλώσεις στους δημοσιογράφους:

Δημήτρης Γκίμας : «Η ομάδα θέλει να ανέβει στην Α2»

«Παίξαμε με μια από τις πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας που θα μπορούσε να είναι και ψηλότερα
στην βαθμολογία. Το παιχνίδι το αντιμετωπίσαμε καθ’ όλη την εβδομάδα με σοβαρότητα. Στο πρώτο μέρος βέβαια είχαμε σημαντικό πρόβλημα στα αμυντικά ριμπάουντ. Είχαμε βέβαια μια ανατάραξη από την προηγούμενη ήττα με τον Ιωνικό Ν.Φ αλλά όπως έχω τονίσει κι άλλη φορά το ροστερ της ομάδας μας είναι τόσο καλό, με εμπειρία σε τέτοιες δυσκολίες και μπόρεσε να το αντιμετωπίσει με κύριο όπλο την άμυνα μας. Έχουμε κάποιο πρόβλημα με την θέση 4 η οποία καλύφθηκε από τον Μπρόζο. Η ομάδα θέλει να ανέβει στην Α2 και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει.»

Τάσος Κασαμαπλής : «Υπήρχε μια νευρικότητα από την αρχή του παιχνιδιού»

«Υπήρχε μια νευρικότητα από την αρχή του παιχνιδιού λόγω της θέσης μας στην βαθμολογία αλλά και της ήττας που υποστήκαμε στην Νέα Φιλαδέλφεια. Πιστεύω ότι η ομάδα θα συνέχισε με αυτό τον ρυθμό, θα παραμείνει πρώτη και στο τέλος όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Α2.»


Γιώργος Μπρόζος : «Πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι»

«Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και το συγκεκριμένο έπρεπε να το κερδίσουμε και κάθε παιχνίδι από δω και δεν μπορούμε να το χάνουμε, ειδικά μέσα στην έδρας μας, αν θέλουμε να στεφτεί η ομάδα πρωταθλήτρια. Στο σημερινό παιχνίδι και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες στο δεύτερο μέρος όμως όλα πήγαν καλά η άμυνα λειτούργησε και καταφέραμε να κερδίσουμε. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με το Στρατώνι που

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ