Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ -- ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΒΕΡΟΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ.ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΤΡΙΑΝΤΑΧΡΟΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ!!!

Σε συνέχεια των παρουσιάσεων νεων υποψήφιων για τις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου για τον Δημο Βέροιας, που κάνουμε μέσα απο το Σαιτ μας παρουσιάζουμε σήμερα την Δημητρα Φωτοπουλου υποψήφια Δημοτική σύμβουλο με τον συνδυασμό ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΒΕΡΟΙΑ του υποψήφιου Δήμαρχου Βέροιας Γ Παπαγιαννη.

Γεννημενη στις 26.11.1984 απο αγροτική οικογένεια στη Σφηκια Ημαθιας εχει 2 γιους 10 κ 1.5 ετων
Εκτός απο τα αγροτικά, εχει εργαστεί σε ξενοδοχεία του νομού σε πολλές επιχειρήσεις και αυτή τη στιγμή ως εξωτερικός οικονομικός σύμβουλος επιχειρήσεων ιδιωτών και εταιριών. Ασχολείται ενεργά με φιλανθρωπικές δράσεις και ετοιμάζει ηδη την δική της επιχείρηση με έδρα τη Βεροια ,και να επεκτείνει την φιλανθρωπική της δράση.Η Δήμητρα είναι ένας ευθύς και ντόμπρος χαρακτήρας που οτι εχει να το πει το λεει μπροστά και έτσι στην  ερώτηση μας γιατι κατεβαίνεις με τον Γ Παπαγιαννη
μας απάντησε
Θεωρώ υποχρέωση μου τη συμμετοχή στη προσπάθεια του Γιάννη Παπαγιάννη διότι πιστεύω πως ο τόπος μας αξίζει διαφορετική, αληθινή ανιδιοτελή αλλαγή για το καλό όλων μας. Εμείς οι νέοι άνθρωποι έχουμε όλη τη διάθεση, όλες τις δυνάμεις και με τη σοφία και τη στήριξη των μεγαλυτέρων να αλλάξει η σημερινή κατάσταση και η εικόνα της πόλης μας, είναι δικαίωμα μας να αλλάξουμε τα πράγματα.Ο Γιαννης Παπαγιαννης μπορει να κανει την διαφορα και τον στιριζω με ολες μου τις δυναμεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ