Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΒΕΡΟΙΑ ΠΡΟΣ ΒΕΡΓΙΝΑ.ΝΕΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΗΜΑΘΙΑΣ.ΣΧΟΛΙΟ.

ΣΧΟΛΙΟ
Πράγματι έτσι είναι τα πράγματα όπως τα γράφει το σάιντ ΛΑΙΚΟΥΡΑ http://www.laikoyra.gr οσον αφορά στον δρόμο καρμανιόλα απο το υψος του χωρίου ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ μέχρι και την Βεργίνα ο δρόμος είναι απαράδεκτος επικίνδυνος και απορούμε πως και γιατί εχει μείνει έτσι παραμελημένος ενας δρόμος με μεγάλη κυκλοφορία και ιδιαίτερης σημασίας για την Ημαθία και τον τουρισμό της.Θα περιμέναμε απο τους υποψήφιους περιφερειάρχες να βάλλουν αυτό το δρόμο στα υπόψιν του προγράμματος τους προτού γίνουν και άλλα ακόμα ατυχήματα και δυστυχήματα.

Ξημερώματα Κυριακής , σημειώθηκε άλλο ενα τροχαίο ατύχημα στο δρόμο καρμανιόλα του Ν.
Ημαθίας και ενα από τα χειρότερα κομμάτια του οδικού δυκτίου όλης της Ελλάδας. Συγκεκριμένα λίγα μέτρα έξω απο το χωριό Αγία Βαρβάρα ΙΧ παρέκλινε της πορείας του , κάτω απο άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες , με αποτέλεσμα να βρεθεί σε χαντάκι βάθους μισού μέτρου το οποίο αρχίζει ακριβώς εκεί που τελειώνει το οδόστρωμα . Φυσικά προστατευτικό κυγκλίδωμα δεν υπάρχει και τα χόρτα που έχουν φτάσει σε ύψος 1,5 μέτρου έχουν σκεπάσει το χαντάκι. Σε αυτό το κομμάτι του επαρχιακού δυκτίου, απο Βέροια μέχρι Βεργίνα, τα ατυχήματα ειναι σε μόνιμη βάση και πολλά μάλιστα θανατηφόρα.

Έχουν σημειωθεί ατυχήματα απο κακοτεχνίες του οδοστρώματος ( πολλές κλειστές στροφές και λακούβες ) , απο αδιαφορία των αρμόδιων αρχών ( σε περιόδους παγετού δεν ρίχνουν αλάτι , όπως υπάρχει και έλλειψη διαγράμμισης του οδοστρώμματος ) , απο συγκρούσεις με ζώα ( αδέσποτους σκύλους, αγριογούρουνα ) , επικύνδινη είναι και η διέλευση της γέφυρας του Αλιάκμονα ( στενή , χωρίς σήμανση , με ταυτόχρονη διέλευση πεζών πάνω στο οδόστρωμμα γιατί δεν υπάρχει χώρος για πεζοδρόμιο ) , κ.ά .... Ο δρόμος αυτός εξυπηρετεί καθημερινά κάποιες χιλιάδες τουριστών που επισκέπτονται τον Αρχαιολογικό Χώρο των Αιγών ( Βεργίνα ) , χωρίς φυσικά να γνωρίζουν τους κινδύνους που διατρέχουν , αντικρύζοντας μια εικόνα αδιαφορίας και πλήρης εγκατάλειψης. Επειδή τα ατυχήματα που σημειώνονται σχεδόν καθημερινά σε αυτό το δρόμο δεν συγκινούν τους αρμόδιους φορείς καλό θα ήταν όταν περνάτε απο αυτό το δρόμο να κάνετε την προσευχή σας !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ