Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Παραγωγικές μονάδες και αγροτικούς συνεταιρισμούς της Νάουσας, επισκέφθηκε σήμερα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μάρκος Μπόλαρης.

Παραγωγικές μονάδες και αγροτικούς συνεταιρισμούς της Νάουσας, επισκέφθηκε σήμερα, ο  υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μάρκος Μπόλαρης. Ο επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «συμμετέχω» ,  συζήτησε με τους εκπροσώπους των παραγωγών τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τα οποία είναι μεταξύ των άλλων, η μεταφορά
των αγροτικών προϊόντων, οι εξαγωγές προς Ρωσία και Ουκρανία καθώς και η υφιστάμενη φορολογική πολιτική.
«Πρέπει να δοθεί το βάρος στην ανάπτυξη με την δημιουργία νέων δομών και  ταυτόχρονα ν’ αξιοποιηθεί το ανθρώπινο δυναμικό. Η εμπειρία των παλαιότερων και η γνώση των νέων. Έτσι θα στηριχθεί το τοπικό προϊόν αλλά και θα κρατήσουμε τα παιδιά μας στον τόπο μας» επεσήμανε ο κ. Μπόλαρης, ενώ ταυτόχρονα τόνισε πως αυτό είναι  δυνατόν να επιτευχθεί χαράζοντας και υλοποιώντας μια περιφερειακή πολιτική με Ευρωπαϊκή προοπτική « Η περιφερειακή πολιτική, είναι στην ουσία μια επένδυση στα συγκριτικά πλεονεκτήματα των τόπων αλλά και στους ανθρώπους, οι οποίοι μπορούν να μεγαλουργήσουν όταν υπάρχει η βούληση και η ανάλογη υποστήριξη. Σκοπός είναι να συνδυαστεί η πολιτική αυτή με την ατζέντα της Ε.Ε. για την τόνωση της ανάπτυξης και της απασχόλησης. Θα επιτύχουμε την  ανασυγκρότηση και στήριξη της  πρωτογενούς  παραγωγής, ενθαρρύνοντας την καινοτομία, την εξωστρέφεια της  επιχειρηματικότητας και την οικονομία που βασίζεται στην γνώση, καταρτίζοντας στρατηγικές «έξυπνης εξειδίκευσης» με χρηματοδότηση εθνικών και ευρωπαϊκών πόρων» κατέληξε ο κ. Μπόλαρης.


--

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: :  bolaris@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ