Κυριακή 20 Απριλίου 2014

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΤΗ ΛΙΜΝΗ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΛΙΑΚΜΩΝΑ. - ΠΝΙΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΧΟΡΤΑ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ.ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΤΟΠΙΟ.

 Αυτή είναι η πρώτη εικόνα που αντικρίζει ο επισκέπτης περιπατητής καθ ως μπαίνει στην είσοδο της τεχνητής λίμνης στο φράγμα του Αλιάκμονα αυτήν την εποχή.Αυτήν την εικόνα με τα χόρτα να έχουν γίνει δα σος στις δυο πλευρές της εισόδου αντικρίσαμε και εμεις σήμερα σε μια βολτα στην μοναδική στην ευρύτερη περιοχή της Βέροιας φυσικού κάλους και ομορφιάς Λίμνη που δίνει εκτός
απο το πολύτιμο νερό στην Θεσσαλονίκη και την ευκαιρία σε χιλιάδες επισκέπτες για περίπατο η ποδηλαταδα.Είναι κρίμα όμως να μένει παραμελημένη και στην εγκατάλειψή απο τοτε που την έφτιαξαν και μετά,δεν εχουν βάλει τίποτα παρα μονο κατι παλιά παγκάκια και μια βρύση.Τα χόρτα που έχουν φτάσει το ενα μετρό ποιος θα τα κόψει αλήθεια? Και αν βγει και κανένα φιδι και τσιμπήσει και κανένα παιδάκι εντάξει δεν τρέχει και τίποτα για τους υπευθύνους κυριως την ΔΕΗ.
Εμείς θα λέγαμε στους υποψήφιους Δημάρχους και Περιφερειάρχες να το κοιτάξουν το θέμα και την συνολικότερη αξιοποίηση ενος φυσικού θησαυρού που εχουμε στον τοπο μας και αυτός εχει αφεθεί στην εγκατάλειψη και στην μοίρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ