Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Την ήττα με σκορ 83-71 γνώρισε στην Λευκάδα ο Φίλιππος Βέροιας στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας.Δηλωσεις του προπονητη Δ Γκιμα.Επιστολη παραιτησης του ταμια του συλλογου Η Λαζου.

Την ήττα με σκορ 83-71 γνώρισε στην Λευκάδα ο Φίλιππος Βέροιας στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας. Πρώτοι σκόρερ για τον Φίλιππο οι Τραϊανός και Γκιουλέκας με 17 και ο Κασαμπαλής με 13.

Δεκάλεπτα: 21-25, 45-36. 67-53, 83-71

Διαιτητές: Πουρσανίδης Κ.-Συμεωνίδης-Τζίμα

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Ζαφειρούδης): Αποστολίδης 9,  Γεωργάκης, Γαρμπής 2, Σκλάβος 9 (1),
Αναγνωστόπουλος 18, Συμεωνίδης 6 (4ασ.), Καραδολάμης 11 (3), Αργυρός, Χίμπερτ, Μουρατίδης 8 (1), Μάρτζος 7 (1), Κυριακόπουλος 13 (1).

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Γκίμας - Μπλατσιώτης): Πεταλωτής, Μαρτίνς 4, Σιδηρόπουλος, Τραϊανός 17 (3τρ., 9ρ., 4κλ., 2ασ.), Δεληγιώργης 2 (5ασ.), Πλιούκας 8 (2), Γκιουλέκας 17 (0/7τρ.), Κασαμπαλής 13, Τριχόπουλος 2, Χατζημασούρας, Λευκαδίτης 12 (1).
 
 
Δ.ΓΚΙΜΑΣ : «ΚΑΚΗ ΑΜΥΝΑ ΣΤΟ 2ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ»]
Μετά το παιχνίδι του Φιλίππου με την Δόξα Λευκάδας ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Γκίμας έκανε τις παρακάτω δηλώσεις στο filipposbc.gr :
"Το παιχνίδι κρίθηκε σε μεγάλο ποσοστό στην κακή αμυντική συμπεριφορά του 2ου δεκαλέπτου. Απέναντι σε μια ομάδα με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες ήταν δύσκολο να ανατρέψουμε στο 2ο ημίχρονο την διαφορά. Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στο απιχνίδι του Σαββάτου με τον Εθνικό."



Επιστολή παραίτησης απέστειλε ο Ηλίας Λαζός στην οποία αναφέρει : " Αξιότιμοι κύριοι, Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την παραίτησή μου από την θέση του ταμία του ΔΣ του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ.
Δυστυχώς ο επαγγελματικός μου φόρτος δεν μου επιτρέπει να ανταποκριθώ επαρκώς στα αυξημένα καθήκοντα και ευθύνες της θέσης που κατέχω από τις τελευταίες εκλογές του συλλόγου.
Σας ευχαριστώ όλους για την άψογη συνεργασία και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα του συλλόγου.
Με εκτίμηση,
Ηλίας Λαζός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ