Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

Αγιασμός και εκκίνηση παραγωγής στην συνεταιριστική βιομηχανία ΑΛΜΜΕ.

Σήμερα Σάββατο (11/7) ξεκίνησε την παραγωγή κομπόστας ροδακίνου η συνεταιριστική βιομηχανία ΑΕΣ ΑΛΜΜΕ ΑΕ. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός του χώρου παραγωγής και της νέας επέκτασης του εργοστασίου, όπου παραβρέθηκαν σύσσωμες οι διοικήσεις της ΑΛΜΜΕ και των
τριών συνεταιρισμών Α.Σ. Νέος Αλιάκμον , Α.Σ. Μέσης και Α.Σ. Μελίκης

Σε πείσμα των δύσκολων καιρών και παρά τις αντιξοότητες που έχει προκαλέσει το κλείσιμο των τραπεζών, η ΑΛΜΜΕ τολμά το μεγάλο βήμα, ώστε η παραγωγή των αγροτών της περιοχής μας να μεταποιηθεί και να πωληθεί στις αγορές του εξωτερικού. Η ΑΛΜΜΕ αποδεικνύει εμπράκτως ότι, ακόμα και σε δύσκολους καιρούς, είναι αποφασισμένη να στηρίξει το αγροτικό εισόδημα και να σταθεί δίπλα στους παραγωγούς, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα ζουν σε ένα κλίμα πρωτοφανούς αβεβαιότητας βλέποντας τις τιμές των προϊόντων τους καθημερινά να μειώνονται.

Ταυτόχρονα, δίνεται πολύτιμη ανάσα στην τοπική αγορά εργασίας, αφού με τη λειτουργία του εργοστασίου της ΑΛΜΜΕ περισσότεροι από 900 εποχιακοί εργάτες βρίσκουν την πολυπόθητη απασχόληση, λύνοντας έστω και προσωρινά το πρόβλημα ανεργίας που μαστίζει και την δική μας περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ