Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην 24η Fruit Logistica.

Στην 24η Fruit Logistica 2016 που πραγματοποιείται στο Βερολίνο το διάστημα 3 με 5 Φεβρουαρίου 2016, προτίθεται να συμμετάσχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της πολιτικής της για την προβολή και προώθηση των προϊόντων της περιοχής της.
 Η Δ.Ε. FRUIT LOGISTICA αποτελεί τη δημοφιλέστερη διεθνή έκθεση και σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες του κλάδου των φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Η έκθεση καλύπτει κάθε
τμήμα των επιχειρήσεων που παρέχουν φρέσκα προϊόντα (φρούτα και λαχανικά), οι συμμετέχοντες είναι από όλες τις αγορές του κόσμου και προσφέρει μια πλήρη επισκόπηση της αγοράς για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του κλάδου σε κάθε επίπεδο.

Η έκθεση φιλοξενεί επιτυχώς εταιρείες με προϊόντα όπως φρέσκα φρούτα και λαχανικά, αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς, μπαχαρικά και βότανα, βιολογικά προϊόντα, λουλούδια και φυτά, προτάσεις αποθήκευσης, συσκευασίας, μεταφοράς και παρουσίασης καθώς και ηλεκτρονικές εφαρμογές του κλάδου.

Για την αρτιότερη οργάνωση της συμμετοχής της ΠΚΜ στην εν λόγω έκθεση, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας μέχρι την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση rdo@pkm.gov.gr ή στο fax2310989348.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ