Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΩΣ: Εντονες αποδοκιμασιες απο κατοικους κατα την αφιξη Αβραμόπουλου και FransTimmerman στο Δημαρχειο του νησιου.”Προδότες να φύγετε από εδώ”, ”δοσίλογοι έχετε καταστρέψει τη χώρα” ήταν μερικά από τα όσα ακούστηκαν.Βιντεο.

Λίγο πριν τις 10 έφτασε στο Δημαρχείο της Κω, ο πρώτος Αντιπρόεδρος της ΕΕ FransTimmermans και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, για το μείζον ζήτημα του μεταναστευτικού. Έξω από το δημαρχείο είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες κάτοικοι του νησιού, που όταν είδαν τα αυτοκίνητα να σταματούν ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες.
”Προδότες να φύγετε από εδώ”, ”δοσίλογοι έχετε καταστρέψει τη χώρα” ήταν μερικά από τα όσα
ακούστηκαν, με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο να επιταχύνει και να μπαίνει γρήγορα στο δημαρχείο, που είχε μετατραπεί σε φρούριο, μετά τα επεισόδια που είχαν γίνει κατά την άφιξη του Πάνου Καμμένου.
”Έχουμε 7.000 κυνηγετικές καραμπίνες” φώναξε θαμώνας καφετέριας που βρίσκεται δίπλα στο δημαρχείο, όταν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, εμφανώς αμήχανος, κοίταξε προς το μέρος του. Δείτε τα όσα έγιναν κατά την άφιξή τους στο επόμενο βίντεο…
Θα ακολουθήσει κλειστή σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες της Ε.Ε., παρουσία του Υπουργού Υγείας κ. Αθανασίου Δημόπουλου, του Αν. Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Ιωάννη Μουζάλα, του Αν. Υπουργού Οικονομίας Υποδομών Ναυτιλίας Χρήστου Ζώη, του Δημάρχου Κω και του Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου.
Δείτε το βίντεο του kostoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ