Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Δωρεάν Καλοκαιρινές Δράσεις στο Πάρκο Πολυθέαση,στον δρομο για Σελι, καθημερινά τις απογευματινές ώρες. Δείτε το πρόγραμμα.

Δωρεάν Καλοκαιρινές Δράσεις στο Πάρκο Πολυθέαση, καθημερινά τις απογευματινές ώρες. Δείτε το πρόγραμμα στην φωτογραφία της ανάρτησης.
Για όλες τις δράσεις , κρίνεται απαραίτητη η άνετη σπορ ένδυση (μακρύ κολάν και 2η μπλούζα), κλειστά αθλητικά παπούτσια, φούτερ με μακρύ μανίκι , μικρή πετσέτα.
Το πρόγραμμα ισχύει από Τρίτη 19 Ιουλίου 2016, ενώ τα μαθήματα Ταεκβοντο από την Πέμπτη 21
Ιουλίου.
Γνωστοποιούμε πως υπάρχει χώρος εστίας/αναψυκτήριο, κυλικείο, με καφέδες, μπύρες, αναψυκτικά, τοστ, hot dog, καθημερινά, ενώ το Σαβ/κο λειτουργεί κουζίνα με επιλογές της ώρας.
Εφαρμόζομε τη μέθοδο της αυτοεξυπηρέτησης " self servise" , προωθώντας τη συνεργασία, τη συλλογικότητα, την αμεσότητα και την επικοινωνία των επισκεπτών μας με το χώρο.
Χαιρόμαστε και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνοδοιπορία..σε αυτό μας το εγχείρημα, και εκτιμούμε την κατανόησή σας στις αλλαγές και στις προσαρμογές που κρίνονται αναγκαίες να συμβαίνουν.
Η ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK https://www.facebook.com/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%B8%CE%AD%CE%B1%CF%83%CE%B7-Polytheasi-1050380145041775/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ