Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ 1-1 ΑΠΕΣΠΑΣΕ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Α2 ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ.

Ισόπαλη αναδείχθηκε στον εκτός έδρας αγώνα, η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 Ερασιτεχνικής κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας, με την ομάδα της Πατρίδας, το απόγευμα  της Κυριακής 18/9/2016, με τελικό σκορ 1 – 1.
Στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας ήταν μοιρασμένος για τις δυο ομάδες με πρώτη καλή ευκαιρία στο 13' με σουτ του Αλιμέτα, έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 23' απείλησαν οι γηπεδούχοι με σουτ του Φωτιάδη  μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πήγε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μήτσα.
Επόμενη καλή ενέργεια για τους φιλοξενουμένους στο 37' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σουλιώτη, έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου. Παρόλο που η ομάδα του Αστέρα είχε την κατοχή σε όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου στο 44' ο Σιδηρόπουλος Θ., εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Αστέρα, μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.  
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας παρουσιάστηκε πιο αποφασιστικός και στο 48' στο δυνατό σουτ που δοκίμασε ο Χειμωνίδης,  έξω από την περιοχή, η μπάλα πήγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Οι ομάδα του Αστέρα ανέβασε στροφές και πίεζε συνεχώς την αντίπαλη περιοχή για την ισοφάριση που το κατάφερε στο 58' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντόβα, από το κέντρο του γηπέδου και με την ασταθή απόκρουση του Παπαδόπουλου, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, κάνοντας το 1 – 1.     
Η ισοφάριση άλλαξε το ενδιαφέρον στο παιχνίδι με τις δυο ομάδες να προσπαθούν για κάτι καλύτερο, όταν στο 62' απείλησε η ομάδα του Αστέρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χειμωνίδη, έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Παπαδόπουλου. Στο 66' οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για   ανατροπή του Χειμωνίδη, από αμυντικό των γηπεδούχων,  αλλά ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στον αγώνα.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν την αναμέτρηση και είχαν δυο καλές ευκαιρίες στο 69'  με κεφαλιά του Κακάνη, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μήτσα και στο 71' ο ίδιος παίκτης, σε δυνατό σουτ μέσα στην περιοχή απέκρουσε σωτήρια ο Μήτσας σε κόρνερ.  
Τελευταία καλή στιγμή για τον αγώνα στο 93' με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντόβα, από πλάγια θέση αλλά μπλόκαρε σταθερά την μπάλα ο Παπαδόπουλος.  
Η απόδοση της ομάδας ήταν καλή, με καλή κυκλοφορία κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και στα μισά του δευτέρου ημίχρονου, αλλά τα λάθη στα κρίσιμα σημεία του αγώνα στοίχισαν στο τελικό αποτέλεσμα.     

Α.Σ ΠΑΤΡΙΔΑΣ (Χρήστος Παναγιωτίδης): Παπαδόπουλος Σ., Φωτιάδης, Σιδηρόπουλος Ν., Γερασιμίδης, Κολοκοτρώνης, Στεργιόπουλος Κ. (68' Σαρηγιαννίδης), Παπαδόπουλος Α., Κουκλιανιώτης (89' Βούλγαρης), Φεζουλάς, Ορφανίδης (62' Κακάνης), Σιδηρόπουλος Θ.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ  (Κώστας Μουρτζίλας) : Μήτσας, Χειμωνίδης, Ντόβας, Κουβατσίδης, Σερασκιέρης, Ζέρβας, Λασκάρογλου, Αντωνιάδης (87 Κυριακίδης), Αλιμέτα (81' Γαλάνης), Σουλιώτης (74'  Εμμανουηλίδης), Ρηγόπουλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λιόλιος Ε. με βοηθούς τους  κ. Ιασωνίδη Β.  και κ. Μπακάλη Θ. 






































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ