Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Στοπ απο το κινημα κατα των πλειστηριασμων και σημερα.Κανένας πλειστηριασμός σε Αθηνα και Θεσσαλονίκη.Φωτο-Βιντεο

Kανένας πλειστηριασμός δεν διενεργήθηκε για ακόμα μία Τετάρτη σε Αθηνα  Θεσσαλονίκη.
Μετά από διαμαρτυρία του συντονισμού συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης δεν διενεργήθηκαν οι
πλειστηριασμοί ενός βιοτεχνικού χώρου καθώς και δύο κατοικιών.
Να σημειωθεί πως νωρίτερα στο Ειρηνοδικείο επικράτησε ένταση ανάμεσα στα μέλη του Συντονισμού και την πρόεδρο των Συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Χρουσαλά Μπιλίση.

ΑΘΗΝΑ
Μπροστά από τις αίθουσες, που ήταν προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί, συγκεντρώθηκαν μέλη οργανώσεων και πολίτες, εμποδίζοντας την είσοδο των συμβολαιογράφων.
Με πανό και συνθήματα τα μέλη των οργανώσεων ζήτησαν από τους συμβολαιογράφους και τους υποψήφιους αγοραστές να αποχωρήσουν από το Ειρηνοδικείο.
Σε δηλώσεις του στο iefimerida.gr, ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος, μέλος του κινήματος «Δεν πληρώνω», δήλωσε πως μια συμβολαιογράφος είπε ψευδώς πως ήταν εισαγγελέας.
«Διώξαμε κάποια "κοράκια". Μία συμβολαιογράφος είπε ψευδώς ότι ήταν εισαγγελέας
δεν αφήσαμε να γίνει κανένας πλειστηριασμός Δήλωσα ότι "σήμερα έχουμε επέτειο 2 χρόνων Σύριζα, 2 χρόνια ψέματα, μνημόνια, ξεπούλημα δημόσιου πλούτου και πλειστηριασμοί λαϊκής περιουσίας», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:
«Το Κίνημά μας είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα αντίστασης του ελληνικού λαού. Το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς γίνεται προκειμένου να παρακαμφθεί η αντίστασή μας και να χάνεται η λαϊκή περιουσία με το πάτημα ενός κουμπιού. Ντόπια κοράκια και ξένα funds θα βάλουν χέρι στα σπίτια μας. Με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγηθούμε σε εξώσεις, αντιδράσεις και εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις. Είναι πατριωτικό χρέος μας να αγωνισθούμε υπέρ βωμών και εστιών».
ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ