Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Ημαθια - Πραγματοποιηθηκε με επιτυχια η εσπερίδα με θέμα: «Καταπολέμηση εχθρών της Ροδακινιάς, Νεκταρινιάς και Βερικοκιάς με την επιδοτούμενη μέθοδο «ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ» στο Μακροχωρι.Φωτο-Βιντεο

 Πραγματοποιηθηκε με επιτυχια η εσπερίδα με θέμα: «Καταπολέμηση εχθρών της Ροδακινιάς, Νεκταρινιάς και Βερικοκιάς με την επιδοτούμενη μέθοδο «ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ» που διοργανωσαν Το Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής του Δήμου Βέροιας και το Κέντρο ‘ΔΗΜΗΤΡΑ’ Ν. Ημαθίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γεωπόνων Ν. Ημαθίας και τον Αγροτικό Σύλλογο Γεωργών Βεροίας,στο Μακροχωρι.Σε μια γεματη αιθουσα απο αγροτες και αρκετους γεωπονους μια και το θεμα ειχε ενδιαφερον για τον αγροτικο κοσμο της Ημαθιας
καθως διακριναμε αγροτες απο διαφορες περιοχες και απο Αλεξανδρεια και απο Βεροια.Παρων ηταν επισης ο Αντιδημαρχος καθαριοτητας Β Παπαδοπουλος ο Δημοτικος Συμβουλος Θ Αγγελινας ο Θ Παπακωνσταντινου της Πρωτοβουλιας κ.α Την Εσπεριδα συντονισε ο Γ Δαρλας και την αρχικη ομιλια εκανε η κυρια Παπαοικονομου απο τον Συλλογο Γεωπονων Ημαθιας,ακολουθησε ο Τ Χαλκιδης απο τον Συλλογο Γεωργων της Βεροιας ο Υπευθυνος Αντιδημαρχος Α Σιδηροπουλος ο Δημαρχος Βεοιας Κ Βοργιαζιδης που κυρηξε και την εναρξη της Εσπεριδας.
Ακολουθησαν  Εισήγηση του κ. Μαντζέλα Ιωάννη, Γεωπόνου και Ειδικού Συνεργάτη του Δήμου Βέροιας και της κας Γκαράνη Σταυρούλα, Περιβαλλοντολόγου του Δήμου Βέροιας, με θέμα: «Διαχείριση Κενών Συσκευασιών Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων».
Εισήγηση του κ. Μπέη Κωνσταντίνου, Γεωπόνου της ΠΕ Ημαθίας, με θέμα: « Φυλλοδέτης, Ανάρσια και Καρπόκαψα - ο βιολογικός κύκλος των μικρολεπιδοπτέρων εχθρών της Ροδακινιάς, Νεκταρινιάς και Βερικοκιάς ».
Εισήγηση του κ. Βακάμη Δημήτρη, Γεωπόνου – Συμβούλου ανάπτυξης συστημάτων ποιότητας, με θέμα: «Εμπειρία από την εφαρμογή του ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ στον Α.Σ. ΒΕΝΟΥΣ. Σεξουαλική σύγχυση των μικρολεπιδοπτέρων στον αγρό».
και τελος Εισήγηση του κ. Χαμπίδη Δημήτρη, Γεωπόνου, προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Κεντρικής Λαχαναγοράς Θεσσαλονίκης, με θέμα: «Ανάλυση του προγράμματος επιδότησης για την εφαρμογή της μεθόδου ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ στην καλλιέργεια της Ροδακινιάς, Νεκταρινιάς και Βερικοκιάς ».
Να σημειωσουμε κατα τηνομιλια Χαμπιδη ειχαμε ενα φραστικο μικροεπεισοδειο με αγροτη που ειπε κατι για τα συνεταιριστικα εργοστασια σε εντονο υφος και ενα μερος ειναι καταγραμενο σε βιντεο παρακατω
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ