Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Συναυλία οργανώνει η Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας για τους σκοπούς της Φιλοπτώχου Αδελφότης Κυριών Βέροιας.

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017, ώρα 8.00 μ.μ
ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤH ΜΕΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΟΙΗΣΗ Από τη Σαπφώ, στο Σεφέρη, τον Ελύτη, το Ρίτσο, το Γκάτσο και άλλους μεγάλους ποιητές
Με την πολυμελή και βραβευμένη

ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ του ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΔΙΟΥ
Σολίστ ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ
Συμμετέχουν ΦΙΛΙΩ ΣΕΡΒΟΥ–ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΦΑΤΙΔΗΣ – ΧΙΟΝΑΤΗ ΓΚΙΝΑ
Διεύθυνση Ορχήστρας ΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΗΣ
Καλλιτεχνική Επιμέλεια ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΝΔΟΛΙΑΣ

Ο μεγάλος Έλληνας ερμηνευτής Βασίλης Λέκκας και η Ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, μαζί με άλλους νέους καλλιτέχνες, ενώνουν τις δυνάμεις τους στη σκηνή του Χώρου Τεχνών , την Κυριακή 2 Απριλίου στις 8 το βράδυ, τραγουδώντας την ελληνική ποίηση σε μια συναυλία που οργανώνει η Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας για τους σκοπούς της Φιλοπτώχου Αδελφότης Κυριών Βέροιας.
Ο Βασίλης Λέκκας, ο αγαπημένος ερμηνευτής του Μάνου Χατζηδάκι, υπόσχεται να χαρίσει μια βραδιά γεμάτη πάθος, έκφραση και συγκίνηση, ερμηνεύοντας με το μοναδικό δικό του τρόπο τα τραγούδια του Μάνου, αλλά και άλλων μεγάλων συνθετών.
Η έκπληξη της βραδιάς αναμένεται να είναι η πολυμελής και πολυβραβευμένη Ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, που σε κάθε εμφάνισή της εντυπωσιάζει με την μουσική αρτιότητα και το σεβασμό απόδοσης των τραγουδιών. Αυτή τη φορά τολμά να αποδώσει μελοποιημένα ποιήματα με ιδιαίτερα δύσκολο βαθμό εκτέλεσης. Ο μαέστρος Νίκος Πατρής διαβεβαιώνει πως η ορχήστρα είναι πανέτοιμη να εντυπωσιάσει και τον πλέον απαιτητικό ακροατή.
Ο καλλιτεχνικός διευθυντής, Γιώργος Χανδόλιας, επιλέγει στίχους και ποιήματα που θα διαβάσουν ανάμεσα στα τραγούδια ηθοποιοί αλλά και ο ίδιος.
Γενική Είσοδος: 10€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ