Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

ΑΘΗΝΑ - Πλειστηριασμοί: Ένταση στο Ειρηνοδικείο, το "Κίνημα δεν πληρώνω", εκπρόσωποι της ΛΑΕ και του ΕΠΑΜ, ματαίωσαν δύο πλειστηριασμούς. Εισβολή του Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφείο.Φωτο-Βιντεο

Ένταση επικράτησε και σήμερα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών αφού για ακόμη μια φορά το "Κίνημα δεν πληρώνω", εκπρόσωποι της ΛΑΕ και του ΕΠΑΜ, ματαίωσαν δύο πλειστηριασμούς. 
Τα πνεύματα άναψαν όταν άνδρες της αστυνομίας εμπόδισαν την είσοδο των κινημάτων
στην αίθουσα 7 του Ειρηνοδικείου όπου μέσα βρίσκονταν δύο συμβολαιογράφοι. 

Ωστόσο στην συνέχεια μπήκαν στην αίθουσα όπου ανάγκασαν τους συμβολαιογράφους να αποχωρήσουν και να ματαιώσουν δύο πλειστηριασμούς καταστημάτων για τους οποίους να σημειωθεί πως υπήρχε άδεια διενέργειάς τους από τον συμβολαιογραφικό σύλλογο. 

Εισβολή του Ρουβίκωνα


Στο μεταξύ το νωρίς το μεσημέρι η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας επιτέθηκε σε συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Σόλωνος 47 στο Κολωνάκι. 
Οι «εισβολείς» προάλεσαν σημαντικές ζημιές στο γραφείο και αποχώρησαν κατηγορώντας το συγκεκριμένο γραφείο ότι «πρωταγωνιστεί στους πλειστηριασμούς κατοικιών».

Μάλιστα όπως καταγγέλλει σε κείμενό του σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου  «πρόσφατα οι ιδιοκτήτες του είχαν φτάσει μέχρι και σε χειροδικίες κατά οφειλετών μπροστά στις κάμερες κατά τη διάρκεια πλειστηριασμών στο ειρηνοδικείο».

1 σχόλιο:

  1. «Όπου δεν πίπτει λόγος (και δίκαιον), πίπτει ράβδος.»
    Άγραφος, αλλά με καθολική ισχύ νόμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ