Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Κανένας πλειστηριασμός και σήμερα στη Θεσσαλονίκη (VIDEO)

Κανένας πλειστηριασμός λαϊκής περιουσίας δεν διενεργήθηκε και σήμερα στη Θεσσαλονίκη μετά από παρέμβαση του συντονισμού συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης.
Σήμερα ήταν προγραμματισμένος ο πλειστηριασμός ενός καταστήματος με υπόγειο στην περιοχή της
Νικόπολης.
Τα μέλη του συντονισμού με την παρουσία τους και φωνάζοντας συνθήματα κατάφεραν να ματαιώσουν τον πλειστηριασμό και να δώσουν ραντεβού στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης την επόμενη Τετάρτη.
"Ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης βρίσκεται στον αγώνα μήνες τώρα και δεν έχει επιτρέψει σε τράπεζες και κράτος να αρπάξουνε την λαϊκή περιουσία. Αν κάποιοι ήρθανε σήμερα εδώ για να προστατεύσουνε βιομηχανικούς χώρους και μάλιστα με πολύ συγκεκριμένους τρόπους που κοροϊδεύουνε τον λαό, εμείς είμαστε ενάντια σε αυτήν την πολιτική και το δείξαμε με τη στάση μας και τα συνθήματά μας μέσα στο Ειρηνοδικείο.
Είναι ξεκάθαρο ότι αρπάζουν τα ελάχιστα που έχουν απομείνει στον λαό, έτσι ώστε να του "σώσουν" το σπίτι με κάποια υποτιθέμενα χρεόγραφα που ήρθανε από τη Γη, από το φεγγάρι, από την Αφροδίτη και δεν ξέρω εγώ από πού αλλού. Ταυτόχρονα στο όνομα μιας εθνικιστικής και φασιστικής πολιτικής μιλάνε για την σωτηρία των σπιτιών των Ελλήνων πολιτών", τόνισε ο Ηλίας Σμήλιος μέλος του συντονισμού συλλογικοτήτων αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στην παρουσία των μελών της οργάνωσης του Αρτέμη Σώρρα στο Ειρηνοδικείο της πόλης.
Δείτε τα βίντεο του thestival.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ