Το καρπούζι είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο καλοκαιρινό φρούτο. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο σαν τη γλυκιά, ζουμερή γεύση του καρπουζιού που μας δροσίζει μέσα στη ζέστη και πραγματικά “φέρνει μαζί του το καλοκαίρι”!
Αλλά...
Αλλά...
ενώ όλοι μας έχουμε κόψει καρπούζι στην ζωή μας, ελάχιστοι έχουμε σκεφτεί ότι οι παραδοσιακές φέτες-βάρκες δεν είναι και ο πιο έξυπνος τρόπος για να το απολαύσουμε. Συνήθως καταλήγουμε μέσα σε ένα χάος από χυμό καρπουζιού στον πάγκο, στα χέρια και στα ρούχα.
ΒΗΜΑ 2: Πάρτε το μισό και κόψτε το σε φέτες προς μία κατεύθυνση.
ΒΗΜΑ 3: Στη συνέχεια, κρατώντας προσεκτικά τις φέτες ενωμένες μαζί, κόψτε το στην άλλη κατεύθυνση, έτσι ώστε να δημιουργηθούν μικρά τετράγωνα.
Μόλις τελειώσετε τον τεμαχισμό, μπορείτε να παίρνετε ένα-ένα τα τετράγωνα κομμάτια, κρατώντας τα από την βάση και απολαμβάνοντας χωρίς μπελάδες το φρούτο που είναι ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς του καλοκαιριού!
iatropedia
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ