Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Συμβαινουν και αυτα.. 52χρονος Λαρισαίος άνεργος επαιξε και έχασε τη σύνταξη της γυναίκας του 900 ευρω στο ΚΙΝΟ και σκηνοθέτησε ληστεία εις βάρος του

Την σύνταξη της γυναίκας του, σύνολο 900 ευρώ, ξόδεψε παίζοντας ΚΙΝΟ ένας 52χρονος Λαρισαίος άνεργος. Για να δικαιολογήσει την πράξη του σκηνοθέτησε ληστεία εις βάρος του....
Για το συμβάν το δελτίο Τύπου της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:
Συνελήφθη, σήμερα το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 52χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και ψευδή καταμήνυση.
Ειδικότερα, ο 52χρονος κατήγγειλε ψευδώς στις αστυνομικές Αρχές ότι χθες (15-11-2017) το απόγευμα στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει, άγνωστος δράστης, με τη χρήση σωματικής βίας, του αφαίρεσε από την τσέπη του μπουφάν το χρηματικό ποσό των (900) Ευρώ.
Στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας, συγκεντρώθηκαν και αξιοποιήθηκαν δεδομένα και αποδεικτικά στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία διαπιστώθηκε ότι ο 52χρονος δήλωσε ψευδώς τη ληστεία σε βάρος του προκειμένου να αποκρύψει τα πραγματικά περιστατικά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ