Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

ΠΟΛΥΒΟΛΟ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΥ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΜΕ 8-1 ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΑΟΥΣΑΣ.

Ανέβηκε στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου η παιδική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, μετά την νίκη στην 5η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας που ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου 25/11/2017 και αγωνίστηκε με την αντίστοιχη ομάδα του Αχιλλέα Νάουσας, στο γήπεδο της Στενήμαχου με σκορ 1 - 8.
Η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα μπήκε πολύ καλά στην αναμέτρηση είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με πολλές φάσεις στην αντίπαλη περιοχή.
Με την έναρξη του αγώνα η ομάδα του Κώστα Μουρτζίλα πίεσε αρκετά την ομάδα του Αχιλλέα, έχασε πολλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, έιχε και δοκάρι, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ, σε μια αμφισβητούμενη φάση, όταν επιθετικός των γηπεδούχων έσπρωξε τον αμυντικό του Αστέρα μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε κάνοντας το 1 -  0. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το φάουλ του επιθετικού που έβγαλε με τα χέρια εκτός πορείας τον αμυντικό του Αστέρα.
Οι παίκτες του Αγροτικού Αστέρα ανέβασαν στροφές, κατάφεραν γρήγορα  να ισοφαρίσουν, πέτυχαν και δοκάρι, δεν κατάφεραν όμως να ´´τελειώσουν ´´ όπως έπρεπε, τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, κλείνοντας το ημίχρονο με σκορ 1 – 1 . 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πρωτοβουλία και καλή κυκλοφορία της μπάλας για την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, που ανέβασε κατακόρυφα στροφές ενώ κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να κάνει την ανατροπή με πολύ καλούς συνδυασμούς και  επιθετικές ενέργειες με το δείκτη του σκορ φτάνει το 1 - 6 . Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε σε συνδυασμό με τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Κώστας Μουρτζίλας, αλλά πάλι οι επιθετικοί του Αστέρα βρήκαν δίχτυα και πέτυχαν άλλα δυο τέρματα ενώ βρήκαν τα αντίπαλα δοκάρια άλλες τέσσερις φορές (συνολικά στον αγώνα η ομάδα του Αστέρα πέτυχε 5  δοκάρια), κλείνοντας την αναμέτρηση με σκορ 1 - 8.
Η απόδοση της παιδικής ομάδας του Αγροτικού Αστέρα ήταν πολύ καλή κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όπου και εκμεταλλεύτηκε με το μέγιστο δυνατό τρόπο τις ευκαιρίες που δημιούργησε.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Χαραλαμπίδης K.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ