Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Mεσα σε κλιμα οδυνης και σπαραγμου εγινε σημερα η κηδεια του Χρήστου Λιολιόπουλου με καταγωγη απο την Μελικη Ημαθιας οδηγού του βυτιοφόρου που «κατασπάραξε» ο χείμαρρος παρασέρνοντάς τον στο θάνατο.

XL
Σήμερα, 18 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Χρήστου Λιολιόπουλου. Του οδηγού του βυτιοφόρου που «κατασπάραξε» ο χείμαρρος παρασέρνοντάς τον στο θάνατο.

«Ο άνδρας μου έφυγε να πάει για δουλειά και γύρισε… Δεν ξέρετε τι είδα. Τι έφυγε και τι μου ήρθε πίσω. Ήταν πολύ πρησμένος και πολύ χτυπημένος. Ήταν πολλές ώρες στο
νερό» δήλωσε η Σάρα στο Star.
Το πένθος τους είναι βαρύ αλλά δεν θέλουν να φανεί το πρόσωπο της οδύνης.
Η Σάρα και ο Χρήστος είχαν αποκτήσει μαζί μια κόρη που σήμερα είναι 19 ετών. Βρισκόταν στην Καρδίτσα όπου και σπουδάζει, όταν έμαθε για την τραγωδία που χτύπησε το σπίτι τους.
«Είναι χάλια η ψυχολογία της. Ακόμα δε μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα ξαναδεί τον πατέρα της. Είχε να τον δει από τον Σεπτέμβριο που είχε φύγει. Δεν τον είχε ξαναδεί. Θα ερχόταν τώρα τα Χριστούγεννα για να τον δει και απλά δεν θα τον ξαναδεί».
Όπως λέει η ίδια, «είχα πάει το πρωί στο γραφείο για να πάει να φορτώσει το φορτηγό. Βλέπαμε αστραπές και μάλιστα μου είπε θα βρέξει αλλά δε μας πήγε το μυαλό. 20 χρόνια έκανε αυτή τη διαδρομή. Ήταν από αυτά που δεν τα περιμένεις. Ήταν έμπειρος οδηγός, χρόνια στο δρόμο και απλά ήρθε ένα ποτάμι και τον πλάκωσε».
Με πληροφορίες από: STAR



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ