Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

ΣΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΡΟΔΑΚΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΦΥΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΜΕΣΩ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΕΓΓΑΛΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΥΡΗΝΟΚΑΡΠΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ.ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?

Η διευθύντρια φυτικού τομέα του ΕΛΓΑ κυρία Ήρα Σούλιου με ανάρτησή της, διέψευσε το ότι συναντήθηκε με τεχνοκρατικά στελέχη συνεταιρισμών, όπως ισχυρίζεται στο δελτίο τύπου η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Πυρηνοκάρπων (διαβάστε ΕΔΩ), και επίσης σημειώνει πως κάτι τέτοιο, αν περάσει, θα είναι καθαρά κατ' εξαίρεση, βάση του κανονισμού του ΕΛΓΑ, όπως έγινε στο
παρελθόν με το πακέτο Χατζηγάκη, όπου οι αποζημιώσεις ζητήθηκαν πίσω από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
''Καμία επαφή με τεχνοκρατικά στελέχη του ΕΛΓΑ δεν είχε η υπό σύσταση Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Πυρηνοκάρπων για συνδιαμόρφωση οποιασδήποτε ηλεκτρονικής πλατφόρμας!!!!!! Εκτός και εάν θεωρούν τεχνοκρατικά στελέχη τους μετακλητούς υπαλλήλους. Σούλιου Ηρα (στέλεχος του ΕΛΓΑ)''
Δήλωση της κυρίας Σούλιου στο Site ypaithros.gr

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση της κυρίας Σούλιου:
«Με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση της υπό σύσταση Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Πυρηνοκάρπων και μιας και είμαι (επί του παρόντος) "τεχνοκρατικό στέλεχος" του ΕΛΓΑ, εχω να πω δυο λόγια, ένθεν κακείθεν.
Η ανακοίνωση αναφέρει πως πραγματοποιήθηκε συνεργασία μεταξύ "τεχνοκρατικών στελεχών" της οργάνωσης και του ΕΛΓΑ. Πότε συναντηθήκαμε και δεν το θυμάμαι? Εκτός και εάν θεωρούνται στελέχη οι μετακλητοί υπάλληλοι που είναι τοποθετημένοι στα γραφεία της Διοίκησης!!!!!
Η ανακοίνωση αναφέρεται και σε "υπάρχουσα συμφωνία" !!!!! Ποια είναι η συμφωνία αυτη?? Και αν υπάρχει, δεν θα έπρεπε να την γνωρίζουν και αυτά τα έρμα τα στελέχη??! (ψιλά γράμματα θα μου πείτε)
Δεν με θυμώνουν, όμως, τόσο αυτά όσο τα αναγραφόμενα περί "επεξεργασίας" και μάλιστα "εξατομικευμένα ανά παραγωγό, αντί οριζόντια ανά ποικιλία" για να μην χαρακτηριστεί η αποζημίωση ως εισοδηματική ενίσχυση και απαιτηθεί, από την Ευρωπαϊκή Ένωση, η ανάκτησή της. Μα τι είναι αυτά!!! Θαρρείτε πως παίζει κανένα ρόλο για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αν είναι εξατομικευμένη, οριζόντια ή κάθετη για να κριθεί παράνομη μια ενίσχυση??
Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν καλά πως δεν μου αρέσουν οι παχιές κουβέντες και τα μαγειρέματα. Όλοι εσείς που συνεργαστήκατε και συμφωνήσατε, θα πρέπει να μην ξεχνάτε ότι ο ΕΛΓΑ δεινοπάθησε στο παρελθόν από παρόμοιες πρακτικές... Για αυτο καλό θα ήταν να τον αφήσετε απ´ έξω.
Εξάλλου, ό,τι στοιχεία είχαμε ειναι στα χέρια του Υπουργού εδώ και μήνες!!!! και, όπως όλοι γνωρίζουν, νεώτερα δεν υπάρχουν ούτε μπορούν να εφευρεθούν!!! Τέλος, για τους "ένθεν κακείθεν", έχω να πω πως οι παθογένειες του πρωτογενούς τομέα δεν γιατρεύονται με ασπιρίνες, απλά τις διαιωνίζουν και οι μόνοι που την πληρώνουν είναι οι πάσχοντες!!

Τα σέβη μου
Στέλεχος του ΕΛΓΑ»


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 
ypaithros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ