Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Αιτωλοακαρνανία: Επικήρυξε με 5.000 ευρώ αυτούς που του έκλεψαν την τηλεόραση.Γιατί δίνει ένα τόσο μεγάλο ποσό για ένα αντικείμενο που κόστιζε 500 ευρω.

Αυτούς ή αυτόν που του έκλεψαν την τηλεόραση από το σπίτι του επικήρυξε έναντι 5.000 ευρώ ένας άνδρας στην Αιτωλοακαρνανία. Όπως είπε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ο λόγος που δίνει ένα τόσο μεγάλο ποσό για ένα αντικείμενο με αξία περίπου δέκα φορές πιο κάτω, είναι επειδή θέλει να μάθει ποιος το έκανε.
Περισσότερα: Αιτωλοακαρνανία: Επικήρυξε με 5.000 ευρώ αυτούς που του έκλεψαν την τηλεόραση | E-Radio.gr Ειδήσεις Όπως είπε ο κ. Γιώργος Σαγόνας μέσω του ΑΝΤ1, η διάρρηξη έγινε μέσω της μπαλκονόπορτας. «Δεν είναι αντισταθμιστική με την αξία της τηλεόρασης η αμοιβή. Το κάνω επειδή πιστεύω πως οι διαρρήκτες είναι ντόπιοι, όχι περαστικοί», είπε.
Όπως σημείωσε, έχει στο μυαλό του κάποιον τους κατοίκους του χωριού του (αν και ο ίδιος μένει στη Ναύπακτο). Επίσης, σημείωσε ότι δεν έχει πάρει κάποιο τηλεφώνημα μέχρι στιγμής, αν και πλέον, μετά την τηλεοπτική παρέμβαση, δεν αποκλείεται αυτό να αλλάξει.


 | E-Radio.gr Ειδήσεις 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ