Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Με εκτός έδρας ισοπαλία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγιας Βαρβαρας με την ομάδα της Ελπίδας Μονοσπίτων,με τελικό σκορ 2 – 2.

Με εκτός έδρας ισοπαλία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, στην 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας, με την ομάδα της Ελπίδας Μονοσπίτων, το απόγευμα  της Κυριακής 11/3/2018, με τελικό σκορ 2 – 2.
Η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα μπήκε πολύ καλά στην αναμέτρηση είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, με πολλές φάσεις στην αντίπαλη περιοχή, δεν κατάφερε να τις ολοκληρώσει θετικά και αδίκησε τον εαυτό της στο τελικό αποτέλεσμα.
Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Κώστα Μουρτζίλα πίεσαν αρκετά την ομάδα των Μονοσπίτων αλλά στη μοναδική ευκαιρία που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι στο 11’   κατάφεραν να προηγηθούν με σουτ του Στεργιόπουλου έξω από την περιοχή.
Παρόλο που η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα βρέθηκε πίσω στο σκορ η πίεση συνεχίστηκε στην αντίπαλη άμυνα και γρήγορα ισοφάρισε, στο 18’,  με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πουλιόπουλου, από το χώρο του κέντρου, απέκρουσε προς στιγμή ο Χωλόπουλος η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα.        
Η φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να «καθαρίσουν» από το πρώτο ημίχρονο την αναμέτρηση με δυο κλασικές ευκαιρίες που τους δόθηκαν, στο 26’ δυνατό σουτ του αφύλακτου Δάμτσιου από το ύψος της μικρής περιοχής η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 28΄ δυνατό σουτ του Σερασκιέρη από το ύψος της περιοχής η μπάλα πέρασε δίπλα από αριστερό κάθετο δοκάρι  του Χωλόπουλου.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πάλι με τον ίδιο ρυθμό με πρωτοβουλία και καλή κυκλοφορία της μπάλας για τους φιλοξενούμενους και στο 50'  σε κάθετη μπαλιά του Δήμου βγήκε σε τετ-α-τετ ο Δάμτσιος αλλά δεν πρόλαβε να πλασάρει και μπλόκαρε ο Χωλόπουλος. Επόμενη καλή στιγμή στο 57’ με δυνατό σουτ του αφύλακτου Σερασκιέρη από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ευκαιριών συνέχεια στο 59’ σε φάση διάρκειας, μετά από κόντρες στην μικρή περιοχή των γηπεδούχων, δεν κατάφερε να πλασάρει ο Δάμτσιος  σε κενή εστία και έδιωξαν έγκαιρα οι αμυντικοί, έγινε αποδέκτης της μπάλας ο Σερασκιέρης και στο σουτ που δοκίμασε η μπάλα πέρασε δίπλα από τη συμβολή των δοκών.
Η συνεχής πίεση του Αγροτικού Αστέρα έφερε καρπούς στο 76’  με το Δάμτσιο να φεύγει μόνος στην επίθεση από πλάγια δεξιά, γύρισε τη μπάλα στο ύψος της περιοχής στον αφύλακτο Σερασκιέρη και αυτός με δυνατό σουτ στην απέναντι γωνία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 2 και την ανατροπή στην αναμέτρηση. 
Αυτή η εξέλιξη έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα του Αστέρα και κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα από τον αντίπαλο, αλλά στο 84’ σε επίθεση των γηπεδούχων από πλάγια ο Τσαλίλης Δ. γύρισε την μπάλα προς την περιοχή και στην προβολή που έκανε ο Κιατιτίδης για να τη διώξει, αν και πεσμένος αυτή χτύπησε στο χέρι που ήταν πίσω από την πλάτη του και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τρούπκος που ευστόχησε και έκανε το 2 – 2.                  
Η ομάδα του Αστέρα πίεσε για να ξαναπάρει προβάδισμα, αλλά με τις ευκαιρίες που δημιούργησε δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.     
Η απόδοση του Αγροτικού Αστέρα ήταν πολύ καλή, με καλή κυκλοφορία της μπάλας με πολλές κλασσικές ευκαιρίες για την επίτευξη περισσότερων τερμάτων και το τελικό αποτέλεσμα αδικεί κατάφορα την ομάδα.  
Οι παίκτες του Αγροτικού Αστέρα φορούσαν μαύρα περιβραχιόνια και θα φοράνε μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, σε ένδειξη τιμής προς τον πρώην προπονητή Σάββα Αβετίδη και τον πατέρα του ποδοσφαιριστή Κουβατσίδη Αργύριο.         

ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΝΟΣΠΙΤΩΝ (Θωμάς Τρούπκος): Χωλόπουλος (74’ Ελευθεριάδης), Τσαλίλης Θ. (46’ Μαγγίζης), Τσαλίλης Δ., Τρούπκος, Ματάτης (59’ Μηνάς), Παπαδόπουλος, Μπουρδάνος, Μηνόπουλος, Στεργιόπουλος, Μονοσπιταλής, Κώτελης (74’ Ζούρας),

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Μουρτζίλας): Μυλώσης, Κιατικίδης, Πουλιόπουλος, Κουβατσίδης , Δήμου, Εμμανουηλίδης (88’ Χασιώτης), Σουλιώτης Ι. (84’ Σουλιώτης Α), Θεοδωρίδης (74’ Δαδόπουλος), Σερασκιέρης, Παναγιωτίδης, Δάμτσιος.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Καραγκιζόπουλος Ι., με βοηθούς τον κ. Γιάντση Κ. και κ. Τότσκα Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ