Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΔΗΜΗΝΑ «Αμαρτίες γονέων …και τέκνων » στη Βέροια

Aπό τον ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ BEΡΟΙΑΣ και τις εκδόσεις «ΜΑΤΙ» θα παρουσιασθεί την Τετάρτη[23-5-2018] το βιβλίο του Δικηγόρου και Επιμελητή Ανηλίκων ε.τ. της Κατερίνης Δημητρίου Δημηνά με τον τίτλο «Αμαρτίες γονέων …και τέκνων»
Στο... 
βιβλίο περιγράφονται 23 δραματικές περιπτώσεις ανηλίκων ,παιδιών και

εφήβων, που έφτασαν στα Δικαστήρια Ανηλίκων για διάπραξη διαφόρων αδικημάτων του Π.Κ Στόχος του πονήματος είναι η παρουσίαση των ποικίλων κοινωνικών κινδύνων, που απειλούν τους νέους κατά το κρίσιμο στάδιο της διαμόρφωσης της προσωπικότητάς τους και η ευαισθητοποίηση των γονέων και όσων άλλων ασχολούνται με τους νέους πάνω στα αίτια που οδηγούν τους ανηλίκους σε παραβατική συμπεριφορά ,προκειμένου να παίρνουν εγκαίρως τα απαιτούμενα προληπτικά μέτρα. 

.Το βιβλίο θα παρουσιασθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας την Τετάρτη [23-5-2018] και ώρα 18.30 μ.μ. 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι κ.κ. 1] Φώτης Καραβασίλης -Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας 2] Θεόδωρος Καρράς, Δικηγόρος-Ποινικολόγος και 3] ο συγγραφέας Δημήτριος Δημηνάς . 

Την εκδήλωση θα συντονίσει η κ. Κωνσταντίνα Φωτοπούλου, Καθηγήτρια Φιλόλογος ,η οποία θα διαβάσει αποσπάσματα του βιβλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ