Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

«Φωνάζαμε να του κάνουν ορό φιδιού και δεν είχαν» λέει η γιαγιά του 19 μηνών παιδιού που το δάγκωσε η οχιά σε χωριό του Πηλίου (βίντεο)

Από καθαρή τύχη βρίσκεται στη ζωή το βρέφος 19 μηνών, σύμφωνα με την καταγγελία της γιαγιάς του και όπως ήδη έχει ενημερώσει από χθες το pronews.gr
Η γυναίκα λέει ότι οι γιατροί δεν μπορούσαν καν να καταλάβουν τι έχει συμβεί, ενώ στη συνέχεια δεν είχαν ορό για να βάλουν στο παιδί που είχε δεχθεί τσίμπημα οχιάς.
Το μωρό κινδύνεψε να πεθάνει από ένα τσίμπημα φιδιού.
Δεν ίδρωνε το αυτί κανενός, λέει η γιαγιά του βρέφους που δέχθηκε τσίμπημα από οχιά σε χωριό του Πηλίου πριν περίπου 10 ημέρες. Η γυναίκα δημοσίευσε την καταγγελία της η οποία έχει προκαλέσει σάλο.
Οι παππούδες πήγαν το παιδί στο νοσοκομείο, όπως λένε ενημέρωσαν τους γιατρούς ότι στην περιοχή τους υπάρχουν οχιές, όμως εκείνοι δεν φάνηκαν να κάνουν κάτι.
“Οι μαθητευόμενοι μόνο ήταν κοντά του, χωρίς να ξέρουν τι να κάνουν. Η ώρα περνούσε. Ο μικρούλης στην αγκαλιά μας πέθανε τρεις φορές και με τις φωνές μας επανερχόταν!” λέει χαρακτηριστικά η γυναίκα, η οποία μάλιστα καταγγέλλει:
“Φωνάζαμε να του κάνουν ορό φιδιού και δεν είχαν!”
«Βγήκε ο Διοικητής του νομοκομείου Βόλου και είπε πως είχαν ορό και τον είχαν στο ψυγείο. Ποιοι λένε ψέμματα; Γιατί δεν τον έκαναν; Και γιατί μας έστειλαν σε άλλο νοσοκομείο».
«Τα αιμοπετάλια του είχαν φτάσει στις 8.000 και ο αιματοκρίτης πάρα πολύ χαμηλός, από 43 πήγε 23».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ