Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ - ΒΕΡΟΙΑ


                                   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΤο καθιερωμένο τουρνουά μνήμης «ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ»θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με τη συμμετοχή των ομάδων της ΑΕ Χαρίεσσας, του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και των «Παλαίμαχων» (συμπαίκτες του Γιάννη).

Καλούμε όσους γνώρισαν και θυμούνται το παλικάρι μας, αλλά και όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου, να τιμήσουν την εκδήλωση.

Πρόγραμμα Τελετής 
18.15΄ Αγροτικός Αστέρας-«Παλαίμαχοι»
18.45΄ Αγροτικός Αστέρας-ΑΕ Χαρίεσσας
20.30΄ Επιμνημόσυνη Δέηση
20.45΄ Απονομές
21.00΄ Λήξη Τελετής 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 

Από τον Αγροτικό Αστέρα γνωρίζεται ότι η πρώτη συνάντηση και έναρξη της προετοιμασίας της γυναικείας ομάδας, που τη φετινή χρονιά θα αγωνισθεί στη Β΄ Εθνική κατηγορία, προγραμματίστηκε την Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018.
Καλούνται οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας καθώς και αθλήτριες που επιθυμούν να δοκιμαστούν, να δώσουν το παρών στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας στις 20:00.
Επίσης θα θέλαμε να πληροφορήσουμε το φίλαθλο κοινό για τη σύσταση – δημιουργία τμημάτων υποδομής για κορίτσια δημοτικού σχολείου και καλούνται επίσης όσα κορίτσια το επιθυμούν να συμμετέχουν παράλληλα από 20 Αυγούστου στην προετοιμασία, τα οποία θα αποτελέσουν και το φυτώριο για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ