Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Η Τ.Ο. Ημαθίας του ΚΚΕ ενημερωνει οτι θα αναχωρησουν λεωφορεία αυριο Παρασκευή 14 Σεπτέμβρη από τη Νάουσα 6:00μμ (Κεντρική πύλη της πλατείας) και από τη Βέροια 6:30μμ (Πλατεία Ωρολογίου) για την ομιλια του ΓΓ του ΚΚΕ στην Θεσσαλονικη.

Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ - 50 χρόνια ΚΝΕ
Από σήμερα Πέμπτη 13 Σεπτέμβρη ξεκινούν οι τριήμερες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ 100 χρόνια ΚΚΕ - 50 χρόνια ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη, στον γνώριμο χώρο του πρώην στρατοπέδου «Παύλου Μελά».
Το κεντρικό σύνθημα «Ήταν μακρύς ο δρόμος ως εδώ. Δύσκολος δρόμος!... Σίγουρος δρόμος...
Τώρα είναι δικός σου αυτός ο δρόμος!», είναι εμπνευσμένο από το ποίημα «Καπνισμένο Τσουκάλι», που έγραψε ο μεγάλος κομμουνιστής ποιητής Γιάννης Ρίτσος, όταν ήταν εξόριστος στο Κοντοπούλι της Λήμνου.
Αύριο Παρασκευή 14 Σεπτέμβρη στις 21.45 θα γίνει η κεντρική πολιτική εκδήλωση, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα. Για την διευκόλυνση της πρόσβασης θα αναχωρήσουν λεωφορεία την Παρασκευή 14 Σεπτέμβρη από τη Νάουσα 6:00μμ (Κεντρική πύλη της πλατείας) και από τη Βέροια 6:30μμ (Πλατεία Ωρολογίου).

Τ.Ο. Ημαθίας του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...