Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η 3η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Βαρβάρας, σας προσκαλούνε, την Κυριακή 7 Οκτωμβριού 2018 στην 3η Εκδήλωση Παραδοσιακής Παραγωγής Τσίπουρο Αγίας Βαρβάρας, στην πλατεία της Αγίας Βαρβάρας, στις 12:30μ.μ. ... Θα συμμετέχουν τα χορευτικά :
1) Μ.Α.Σ Καλλιθέα Βεροίας 2) Μορφωτικος Συλλογος Μικρου Μοναστηριου "Ζορμπάς", Χαλκηδόνας και 3)Το τμήμα ενηλίκων του Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Βαρβάρας.. Μουσική επιμέλεια η ορχήστρα του Πέτρος Καρατζόβαλης.... Όπως μας λένε οι "παλιοί" στο χωριό μας στην Αγία Βαρβάρα Ημαθίας υπήρχαν 45-49 καζάνια παρασκευής τσίπουρο... Τα καζάνια που λειτουργούν ως και σήμερα είναι 8 ... τα οποία είναι παλαιά παραδοσιακά αλλά και πιο σύγχρονα κρατώντας όμως πάντα την παράδοση....Επίσης στην Αγία Βαρβάρα υπάρχουν και πάρα πολλοί παραγωγοί τσίπουρου... Φυσικά δεν θα λείπει μουσική, μεζέδες και ΆΦΘΟΝΟ Τσίπουρο.... Ραντεβού στις 7 Οκτώβρη στη πλατεία της Αγίας Βαρβάρας Ημαθίας.. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ