Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Με πρωτοβουλία του Γιάννη Παπαγιάννη καί τού Συλλογου Μακεδονικος Ρόδακας έρχονται σέ εκδήλωση για το Σκοπιανό οι Λυγερός Καρακώστανογλου και Φράγκος στις 15/10 στην Βεροια.

Αγώνας μέχρι την τελική δικαίωση του Ελληνισμού.

Παρά τις ασφυκτικές πιέσεις που ασκήθηκαν, η Ντροπή των Πρεσπών, μετά το δημοψήφισμα στα Σκόπια, έχει ήδη, κατ’ ουσία, χρεοκοπήσει. Οι πολιτικές εξελίξεις προβλέπονται ραγδαίες.

Για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των δημοτών της Βέροιας γύρω από αυτό το μείζονος σημασίας εθνικό θέμα, και με δεδομένη την πλήρη αδιαφορία της δημοτικής αρχής να προχωρήσει στην έκδοση, έστω, ενός ψηφίσματος για το Σκοπιανό, προχωρούμε σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο «Μακεδονικό Ρόδακα» στη διοργάνωση σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων σε ολόκληρο το δήμο Βέροιας, ώστε οι πολίτες να γνωρίσουν από καταξιωμένους και έγκριτους ομιλητές την Αλήθεια.
Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου και ώρα 18.30, στην πόλη της Βέροιας, στην Ελιά, με ομιλητές το στρατηγικό αναλυτή Ν. Λυγερό και το λέκτορα διεθνούς δικαίου της Νομικής Σχολής Θεσσαλονίκης Β. Καρακωστάνογλου. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Στρατηγός ε.α Φράγκος Φραγκούλης. Θα ακολουθήσουν ανάλογες εκδηλώσεις στην ιστορική έδρα του Δήμου μας, στη Βεργίνα, στο Μακροχώρι κ.α.

Αυτή την κρίσιμη ώρα της ευθύνης και της εθνικής αξιοπρέπειας, ο Μακεδονικός Αγώνας συνεχίζεται μέχρι την οριστική δικαίωση του Ελληνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...