Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Ο γνωστός τραπεζικός Τσατσανίδης Ιωάννης υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη.

Ο Τσατσανίδης Ιωάννης υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη.
Ο γνωστός τραπεζικός Τσατσανίδης Γιάννης είναι υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος με τον ανεξάρτητο, αδέσμευτο συνδυασμό "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" του Ιωάννη Παπαγιάννη. Ο κος. Τσατσανίδης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια με καταγωγή από το Λαζοχώρι. Είναι απόφοιτος της Σχολής
Διοίκησης Επιχειρήσεων. Απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα στο μάρκετινγκ μεγάλων επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Υπηρέτησε από σημαντικές θέσεις σε επιχειρήσεις και τράπεζες. Διετέλεσε επί έτη Διευθυντής στην Τράπεζα Μακεδονίας- Θράκης και στην Τράπεζα Πειραιώς. Ομιλεί Αγγλικά. Είναι παντρεμένος με την κα. Τσέγκου Έλενα και πατέρας δύο κοριτσιών.
Ο Γιάννης Τσατσανίδης σε δήλωσή του τόνισε: «Έχουμε τη γνώση, τις ικανότητες και την δυναμική να αλλάξουμε τα πράγματα στο Δήμο Βέροιας και να προχωρήσουμε μπροστά κάνοντας τις μεγάλες αλλαγές που απαιτούνται σήμερα. Άνθρωποι με σοβαρό πρόγραμμα για τον τόπο, ρεαλιστικό όραμα, έντιμοι και με αγάπη για τη Βέροια μαζί με τον υποψήφιο και αυριανό Δήμαρχο Γιάννη Παπαγιάννη ενώνουμε τις δυνάμεις για το παρόν και μέλλον που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας. Το κίνημα που δημιουργεί ο συνδυασμός "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" φέρνει τη νίκη για το λαό του Δήμου Βέροιας, με ευημερία, αλληλεγγύη, εθνική αξιοπρέπεια. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ