Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Την ήττα με 0-1 γνώρισε στον πρώτο αγώνα του 2019 η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα το απόγευμα του Σαββάτου 19/1/2019, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας από την αντίστοιχη ομάδα του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων.

Την ήττα γνώρισε στον πρώτο αγώνα του 2019 η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα το απόγευμα του Σαββάτου 19/1/2019, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας από την αντίστοιχη ομάδα του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων  για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας.
Ο αγώνας ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε κανονικά σε ένα βαρύ γήπεδο,  μετά την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών ενώ δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των παικτών.
 Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, στο 5'  μετά από κάθετη πάσα, μέσα στην περιοχή, πήγε στην πορεία της μπάλας ο Ανδρίτσος και με σουτ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα των Τρικάλων. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ του σκόρερ.
Το γρήγορο τέρμα που σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι έφερε τα δύσκολα για την ομάδα του Κώστα Μουρτζίλα που πίεζε για την ισοφάριση , δίνοντας περισσότερο χώρο στους αντιπάλους και έβγαιναν συχνά με αξιώσεις στην περιοχή του Αστέρα, αλλά ο "μικρός" τερματοφύλακας είχε άλλη άποψη και με τις επεμβάσεις που έκανε κράτησε το σκορ.
Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο δεύτερο ημίχρονο για την ισοφάριση  με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντόβα , από το χώρο του κέντρου, αλλά απέκρουσε σωτήρια ο τερματοφύλακας των Τρικάλων και παράλληλα έδωσε τη νίκη σους φιλοξενούμενους με τελικό σκορ 0 - 1.
Αξίζει να σημειωθεί  η συμμετοχή 5 παικτών (Χειμώνας, Δάμτσιος, Χασιώτης, Χατζηκυριακίδης, Μοτσιόπουλος) του εφηβικού τμήματος (γεννηθέντων 2003), στην αρχική ενδεκάδα, που στάθηκαν πολύ καλά στην αναμέτρηση , απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο , αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις για το μέλλον και ιδιαίτερα ο τερματοφύλακας Χειμώνας να κάνει πολύ καλή εμφάνιση με καίριες επεμβάσεις.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Μουρτζίλας) : Χειμώνας, Δάμτσιος, Σερασκιέρης, Εμμανουηλίδης (82′ Τσιλώνης), Ντόβας, Χασιώτης, Μοτσιόπουλος (76′ Σουλιώτης Α.), Γκουτζιλίκας, Χατζής, Χατζηκυριακίδης (66′ Κώτελης), Ρηγόπουλος.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Δημήτρης Πρίντζιος) : Αργυρόπουλος, Μηνούδης Χ. (86′ Χατζόπουλος), Παπαδόπουλος Ε. (77′ Αθανασιάδης), Τσιρίδης, Πέικος, Κιρκιλιανίδης, Σωτηράκης, Αναδολού (90′ Παπαδόπουλος Α.), Ανδρίτσος, Παρσόπουλος (65′ Ζησιόπουλος), Λίτσι


Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κωστούλης  με βοηθό τον κ. Χριστοδούλου Γ. και κ. Βαλκάνο.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ