Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Υποψηφιος Δημαρχος Βεροιας: Αγωνιζόμαστε για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που είναι μια και είναι ελληνική.

«Μετράμε πλέον αντίστροφα για την κύρωση της ντροπής των Πρεσπών από το ελληνικό Κοινοβούλιο. Ήρθε η ώρα να αντισταθούμε στις έξωθεν πιέσεις, να αποδείξουμε πως δεν έχουμε χάσει την εθνική μας κυριαρχία στα θέματα εξωτερικής πολιτικής, πως δεν είμαστε προτεκτοράτο.

Για εμάς, κόκκινη γραμμή είναι η απόφαση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών του 1992. Δεν βγάζουμε στο σφυρί την εθνική μας αξιοπρέπεια, δεν χαρίζουμε το όνομά μας, την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας σε αυτούς που επιχειρούν να οικοδομήσουν ένα έθνος με κλοπιμαία υλικά. Επαναλαμβάνουμε πως αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα «Μακεδονία» ανοίγει πληγές που θα τις βρούμε μπροστά μας.
Την Κυριακή στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα και την Τρίτη στην πλατεία Δημαρχείου στη Βέροια διαδηλώνουμε ενωμένοι, μακριά και πέρα από κόμματα, μαζικά και ειρηνικά, ώστε να αποτρέψουμε, έστω και την ύστατη ώρα, μια νέα εθνική καταστροφή. Εμείς, ο συνδυασμός ¨Δικαίωμα για νέα Βέροια¨, θα είμαστε παρόντες στα προσκλητήρια της εθνικής αξιοπρέπειας. Για την Πατρίδα μας, για τη Μακεδονία μας, στη μνήμη των ηρώων που έπεσαν για να ελευθερωθεί αυτή η ευλογημένη γη».

Γιάννης Παπαγιάννης
Υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ