Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

ΕΥΧΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ.

«Μεγάλη ημέρα για τη Βέροια σήμερα, η πόλη μας γιορτάζει και τιμά τον Πολιούχο της Άγιο Αντώνιο. Αυτές τις κρίσιμες ημέρες για την Ελλάδα μας, ημέρες που κρίνεται η παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στο ελληνικό Κοινοβούλιο, αντλούμε δύναμη από την Πίστη μας, την Εκκλησία μας, εκεί, όπου ¨η οικογένεια στερεώνεται, η παράδοση καλλιεργείται, το ήθος κρατύνετε, η έννοια της πατρίδος επιβιώνει¨.

Χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλους του Βεροιώτες όπου γης, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία, πρόοδο και προκοπή στους εορτάζοντες. 
ΥΓ. Μια τέτοια ημέρα γιορτής και χαράς, δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με αυτόν που παριστάνει τον καλό δήμαρχο. Επειδή, όμως, ο κομιστής του πολιτικού δακτυλιδιού και θλιβερή πολιτική συνέχεια της προηγούμενης δημάρχου, μου έκανε την τιμή να αναφερθεί στο πρόσωπο μου με απάντηση του στην εφημερίδα ΗΜΕΡΗΣΙΑ, όπου με κατηγόρησε πως δήθεν δεν γνωρίζω που είναι το αμαξοστάσιο του δήμου, θα πω το εξής: ξέρω πολύ καλά πως το ¨κέντρο επιχειρήσεων¨ του δήμου Βέροιας είναι πολύ μακριά, κύριε Βοργιαζίδη, από τις …πιτσαρίες στο κέντρο της πόλης. Και ο νοών νοείτο.
Γιάννης Παπαγιάννης
Υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ