Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ: Η ΗΜΑΘΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Σχολιάζοντας το μεγαλειώδες συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στην πλατεία Δημαρχείου στη Βέροια κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Βέροια, όλη η Ημαθία έστειλε ξεκάθαρο και σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι η ντροπιαστική συνθηκολόγηση των Πρεσπών δεν πρόκειται να γίνει ποτέ αποδεκτή στη συνείδηση του ελληνικού λαού.
Η λαοθάλασσα που πλημμύρισε το κέντρο της πόλης, η δυναμική παρουσία κλήρου και λαού, η σύμπραξη όλων των φορέων του τόπου, απέδειξε πως εμείς οι Μακεδόνες δεν υποστέλλουμε τη σημαία του αγώνα, αντιστεκόμαστε στην παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας. Εμείς, σύσσωμος ο συνδυασμός ¨Δικαίωμα για νέα Βέροια¨, πάνω από 150 υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι ήμασταν παρόντες, ανταποκριθήκαμε άμεσα, μαζικά, στο προσκλητήριο της εθνικής αξιοπρέπειας.
Αρνούμαστε να συναινέσουμε στη δημιουργία ενός έθνους με κλοπιμαία υλικά. Λέμε ΟΧΙ στην παραχάραξη της ιστορίας μας, στην εκχώρηση ονόματος, ταυτότητας και γλώσσας. Δεν είμαστε εμείς οι ένοχοι και οι πλαστογράφοι της Ιστορίας! Καλούμε τους κυβερνώντες να απευθυνθούν στο λαό, να τολμήσουν τη διενέργεια δημοψηφίσματος. Και εκεί, με εθνική αξιοπρέπεια, θα λάβουν τις απαντήσεις τους».
Γιάννης Παπαγιάννης
Υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ