Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΕΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 20/3/2018

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ
ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΕΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ
ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 20/3/2018

09:00 π.μ. – 10:15 π.μ Επίσκεψη στις ‘’ΑΙΓΕΣ’’ και ξενάγηση στο αρχαιολογικό χώρο
10:30 π.μ - 12:00 Επίσκεψη – συζήτηση στο επιμελητήριο Ημαθίας
12:00 – 12:30 Επίσκεψη στην εταιρεία sitael Δ. Σολωμού 4 Βέροια
12:30 - 13:00 Επίσκεψη στον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδη Κώστα
13:15 Συνάντηση με τον δήμαρχο Βέροιας κ. Βοργιατζίδη Κων/νο στο Δημαρχείο
13:30 Συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο της πόλης
14:15 Συνάντηση στο Δημαρχείο Βέροιας με υποψήφιους δήμαρχους
14:45 Γεύμα σε ταβέρνα– ξεκούραση Ξενοδοχείο ``ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ΄΄
19:15 Συνάντηση με την Ν.Ε Ημαθίας (γραφεία Ν.Ε. ) πλατεία Αγ. Αντωνίου
20:00 Ομιλία - εκδήλωση στον πολυχώρο ‘’Ελιά’

3 σχόλια:

  1. Νίκο καλό είναι να ασχολειθεις και με τα Ροδακινα. Θέλουμε να μάθουμε πως χρεοκοπισαν και κατασχέθηκαν οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοι και η Ενοση Αγροτικών Συνεταιρισμων Βέροιας και Αλεξάνδρειας και ακόμη περισσότερο για τους Συνεταιρισμους που Χροστανε πάρα πολλά Εκατομμύρια στον Εκκαθαριστη της Αγροτικής Τραπεζας και στην Πειραιώς με αποτέλεσμα να γίνουμε Σκλάβοι στις Τράπεζες. Κατάφεραν οι Διαχειριστές των Συνεταιρισμων να έχουν σφραγισμενες όλες τις Αποθήκες με την παραγωγή μεταποίησης και να περνούν εντολή από τον Επόπτη και μετά να δουλεψουν. Νίκο έτσι και η Τιμή στα Συμπυρινα είναι χαμηλή στα 0.25 μείον τα έξοδα κατεβαίνει η τιμή στα 0.22 .Αυτό γίνεται γιατί δεν μπωρουν να δώσουν περισσότερη τιμή γιατί δεν ανταπεξερχονται στις Υποχρεώσεις στην Τράπεζα με λίγα λόγια θα μπούνε μέσα και θα κλείσουν .Νίκο γίναμε Σκλάβοι των Τραπεζών. Πρέπει να βρεθεί τρόπος να αλλάξουν όλα. Εμείς οι αγρότες Ροδακινοπαραγωγοι Ζηταμέ τα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΑ στον ΟΙΚΟΝΟΜΕΙΚΟ ΤΟΜΑΙΑ. Χίλια καλά να σε Δώσει ο Τσιπρας το αξίζεις Νίκο. Περιμένουμε απάντηση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νίκο θέλουμε τα ονόματα από τους Νοικοκυριδες Ημαθιοτες και Πέλλας που ήταν οι χοριγοι για την ενίσχυση του εισοδήματος του ΠΑΣΟΚ του 2000 τότε με τον Τσουκατο. Και εμείς τα κορόιδα οι Αγρότες περιμέναμε κοινό Συμφέρον που εμείς Ψηφιζαμε αλλά τρώγαμε οι πλούσιοι με την δική μας ψήφο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νίκο θέλουμε τα ονόματα από τους Νοικοκυριδες Ημαθιοτες και Πέλλας που ήταν οι χοριγοι για την ενίσχυση του εισοδήματος του ΠΑΣΟΚ του 2000 τότε με τον Τσουκατο. Με τα 16 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΈΣ. εμείς τα κορόιδα οι Αγρότες περιμέναμε κοινό Συμφέρον που εμείς Ψηφιζαμε αλλά τρώγαμε οι πλούσιοι με την δική μας ψήφο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ