Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

«Έχω δηλώσει και στο παρελθόν, πως σημείο αναφοράς στο προεκλογικό μας πρόγραμμα είναι η ισότιμη και η ισόρροπη ανάπτυξη κάθε γωνιάς του δήμου της Βέροιας. Στο πλαίσιο αυτό, θεωρούμε πως ως νέα δημοτική αρχή οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την αδικία σε βάρος των συνδημοτών μας που κατοικούν στη συνοικία του Προμηθέα, της πολυπληθέστερης, πλέον, συνοικίας της πόλης.

Είναι γνωστά σε όλους μας τα χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή, η επιβαρυμένη οδός Ακροπόλεως, η μη αξιοποίηση του Τριπόταμου, η τραγωδία της γέφυρας Κούσιου, η προβληματική αποκομιδή των απορριμάτων, το έντονο πρόβλημα της διακίνησης ναρκωτικών στα Εβραίικα, η ανύπαρκτη συντήρηση στις αθλητικές υποδομές, η πλήρης απουσία ενδιαφέροντος των νυν διοικούντων το δήμο. Αυτή η κατάσταση της συνεχιζόμενης υποβάθμισης δεν πρόκειται να συνεχιστεί.
Απόλυτη προτεραιότητα μας, η διαπλάτυνση της οδού Ακροπόλεως ώστε να δώσουμε ανάσες στο κυκλοφοριακό, επιδιορθώνουμε το οδόστρωμα και τα πεζοδρόμια, βελτιώνουμε τη διαδικασία αποκομιδής των απορριμμάτων, -θα εφαρμόσουμε και στο Προμηθέα το πρόγραμμα υπογειοποίησης των κάδων- επιταχύνουμε τις διαδικασίες για την ολοκλήρωση –επιτέλους- της γέφυρας Κούσιου, φτιάχνουμε νέες παιδικές χαρές, συντηρούμε τα γήπεδα 5Χ5 και δημιουργούμε καινούργιους χώρους άθλησης και πολιτισμού, πιέζουμε, σε συνεργασία με την Μητρόπολη Βεροίας για την ανέγερση της Εκκλησίας του Αγίου Σωσίπατρου, αυξάνουμε τον φωτισμό στις περιοχές όπου γίνεται διακίνηση ναρκωτικών και συνεργαζόμαστε στενά με την Αστυνομία για την αύξηση των περιπολιών ώστε να περιοριστεί η εγκληματικότητα.
Τέλος, μεγάλο στοίχημα αποτελεί η συνολική αξιοποίηση και αναβάθμιση του Τριπόταμου, αυτού του σπάνιου φυσικού θησαυρού της Βέροιας. Θα το πω ξανά, στο δήμο μας δεν υπάρχουν πολίτες β’ κατηγορίας. Θα αγωνιστούμε για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων, για τη βελτίωση της καθημερινότητας τους.
Έχουμε δικαίωμα για μια νέα Βέροια και θα το διεκδικήσουμε!
Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης
Υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ