Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΚ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ ΝΑ ΡΗΜΑΞΕΙ.

«Η επίσκεψη μας στο ΔΑΚ Μακροχωρίου ανάδειξε μια πραγματικότητα που δεν τιμά τις προσδοκίες της κοινωνίας μας: την εμφανή εγκατάλειψη του μεγαλύτερου αθλητικού κέντρου της Βέροιας. 
Στενοχώρια προκαλούν οι εικόνες του μαρασμού και της αδιαφορίας που καταγράφηκαν, τόσο μέσα στο κλειστό γυμναστήριο, στις κερκίδες, στο δάπεδο και στο γυμναστήριο, όσο και στον περιβάλλοντα χώρο, στο γήπεδο που είναι γεμάτο λακκούβες, το χόρτο ακούρευτο κ.α. Το πλαίσιο της απαξίωσης ολοκληρώνεται με τα δύο ...κοντέινερ που βαφτίστηκαν αποδυτήρια. 

Είναι σαφές πως δεν πρόκειται να επιτρέψουμε την περαιτέρω υποβάθμιση ενός αθλητικού κέντρου που λειτουργεί ως φυτώριο αθλητισμού για χιλιάδες νέα παιδιά και χώρος άσκησης και γυμναστικής για όλη την κοινωνία μας. 
Απόλυτη προτεραιότητα μας είναι η εύρεση κονδυλίων για την πλήρη ανακαίνιση του κέντρου, ώστε να έχουμε το ταχύτερο δυνατό ένα υπερσύγχρονο, άρτια εξοπλισμένο κλειστό γυμναστήριο και ένα νέο, αναβαθμισμένο γήπεδο ποδοσφαίρου, νέα αναβαθμισμένα γήπεδα μπάσκετ και τένις με όλες τις απαιτούμενες υποδομές. 
Το οφείλουμε στην πλούσια αθλητική ιστορία του τόπου μας.
Το οφείλουμε στα παιδιά μας.
Το οφείλουμε σε όλους όσους αγαπούν τον αθλητισμό».

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης
Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ