Τρίτη 14 Απριλίου 2020

ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΣΤΟ Ε.Σ.Υ ΜΕ ΔΩΡΕΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.

Η ΓΣΕΕ, σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας, συμμετέχει στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κρίσης εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και για την προστασία της υγείας των πολιτών.
Προσφέρει άμεσα για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, πέντε (5) υπερσύγχρονες Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) με κλίνες και μόνιτορ, δύο (2) αναπνευστήρες, έναν (1) φορητό υπερηχογράφο και έναν ηχοβολέα.

Ήδη σήμερα παραδόθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ», νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό SARS–COV ένας φορητός ασπρόμαυρος υπερηχογράφος (ECO1 με δύο υποδοχές κεφαλών και επαναφορτιζόμενη μπαταρία) καθώς και ενός Ηχοβολέα CHISON ( Convex C3–A 3.5 HHz ). Την αξιοποίηση του εξοπλισμού συντονίζει το Υπουργείο Υγείας, ανάλογα με τις ανάγκες των νοσοκομείων σε όλη την επικράτεια.
Τα συνδικάτα έμπρακτα και από την πρώτη στιγμή έχουν ενεργοποιηθεί στην κατεύθυνση προαγωγής της δημόσιας υγείας και της διασφάλισης των
δικαιωμάτων των εργαζομένων. Το επόμενο διάστημα η Συνομοσπονδία, σε συνεργασία με τις οργανώσεις-μέλη της, μέσα από την Anti-Covid-19 πλατφόρμα, θα πραγματοποιήσει καμπάνια συλλογής σημαντικού χρηματικού ποσού για την προμήθεια των νοσοκομείων με υγειονομικό υλικό (μάσκες, γάντια, προστατευτικά γυαλιά, κ.λ.π).
Επισυνάπτεται φωτογραφία: Τον υπερηχογράφο παρέδωσε στο «Αττικόν» εκπροσωπώντας τη ΓΣΕΕ, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας Βαγγέλης Λίγγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ