Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Ασύλληπτη τραγωδία σε λούνα παρκ στην Γλυφάδα.Νεκρό 13χρονο αγοράκι – χαροπαλεύει η 9χρονη αδερφή του.

Νεκρό 13χρονο αγοράκι – χαροπαλεύει η 9χρονη αδερφή του


Σε τραγωδία κατέληξε το παιχνίδι για δύο μικρά αδέρφια σε λούνα πάρκ στην Γλυφάδα.

Το ανέμελο και ξένοιαστο παιχνίδι στοίχισε τη ζωή στο 13χρονο αγοράκι και τραυμάτισε βαριά την 9χρονη αδερφή του, που γλίτωσε από θαύμα.

Το μοιραίο περιστατικό σημειώθηκε στις 4.05 το απόγευμα στο λούνα πάρκ, που βρίσκεται στη
συμβολή των οδών Κύπρου και Γούναρη στα σύνορα του Ελληνικού με την Άνω Γλυφάδα.

Τα δυο παιδάκια διασκέδαζαν στην πισίνα του παιδότοπου, έχοντας μπει μέσα σε μεγάλη φουσκωτή μπάλα  που επέπλεε και αναποδογύριζε πάνω στο νερό.


Ωστόσο, ένας ξαφνικός δυνατό μπουρίνι στάθηκε αρκετό για να κόψει το νήμα της ζωής του άτυχου αγοριού. Το μπαλόνι ηλίου σηκώθηκε  στον αέρα, στροβιλίστηκε με μεγάλη ταχύτητα για περισσότερα από 30 μέτρα και προσγειώθηκε με δύναμη πάνω σε κούνιες και σίδερα.

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος για το 13χρονο αγόρι, που έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Βαριά τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» η 9χρονη αδερφή του, που χαροπαλεύει στην εντατική με κακώσεις σε όλο της το σώμα και θλάση στον πνεύμονα.


Τραγικές φιγούρες είναι οι γονείς των παιδιών, που βρίσκονταν μπροστά στο σκηνικό και δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι συνέβη αλλά ούτε και να προβλέψουν το κακό που θα ακολουθούσε.

Αμέσως μετά το περιστατικό η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη υπεύθυνου της αυτοσχέδιας υπαίθριας εγκατάστασης και δυο υπαλλήλων. Λίγο αργότερα εντοπίστηκε και ο ιδιοκτήτης του χώρου αναψυχής που βρισκόταν στα Γιάννενα και ήρθε ο ίδιος σε επικοινωνία με τις αρχές, διαβεβαιώνοντας ότι κατέχει νόμιμη άδεια ενώ στη συνέχεια ήρθε στην Αθήνα και παρουσιάστηκε ενώπιον των αρχών.


Αυτό που εξετάζει τώρα η Ασφάλεια Αττικής, η οποία έχει αναλάβει την προανάκριση, είναι αν τηρήθηκαν οι κανόνες ασφαλείας και αν έπρεπε να λειτουργεί η «μοιραία» πισίνα με τέτοιες καιρικές συνθήκες.

 http://www.kontranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...