Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ -- ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΟΥΡΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ Χ ΣΚΟΥΜΠΟΠΟΥΛΟΥ.-ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο 42ΧΡΟΝΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ!!

Σε συνέχεια της παρουσίασης υποψήφιων συμβούλων για τον Δήμο Βέροιας παρουσιάζουμε σήμερα τον υποψήφιο Δημοτικό σύμβουλο Βέροιας με τον συνδυασμό ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ του υποψήφιου Δήμαρχου Χ Σκουμποπουλου Βασιλη Ζουρα.
Ο Βασίλης Ζουρας γεννήθηκε στην Βεροια το 1972 ειναι ιδιωτικός υπάλληλος έγγαμος με 1 παιδί.
Είναι η δεύτερη φορά που κατεβαίνει υποψήφιος σε δημοτικές εκλογές ,και έχει την ανάλογη
εμπειρία απο τέτοιου είδους διαδικασίες.Άνθρωπος της Πιάτσας και του καθημερινού μόχθου γνωρίζει καλά τα προβλήματα της πόλης και για αυτό αποφάσισε να κατέλθει ως υποψήφιος και σε αυτές τις εκλογές.Στην ερώτηση γιατι με τον Χρηστο Σκουμποπουλο μας δήλωσε οτι ο Χρηστος ειναι παρα πολυ έμπειρος με τα αυτοδιοικητικα ο συνδυασμός του ειναι ανεξάρτητος και καθαρά αυτοδιοικητικος με ανθρώπους έμπειρους αλλα και νεους
Ποιο ειναι το σύνθημα του Βασιλη Ζουρα?
Παμε ολοι μαζι για μια Βέροια που μπορεί να γίνει φιλοξενη και ανθρώπινη , αλλά και αυστηρή όταν παραβιάζονται οι κανόνες της . Η ΨΗΦΟΣ είναι επιλογή σου ,εσύ αποφασίζεις για τα επόμενα 5 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...