Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Ηρθε το «Μπουγατσάν»: Το νέο γλύκισμα που έχει κάνει πάταγο στη Θεσσαλονίκη!!!!

Το «μπουγατσάν» είναι το νέο γλύκισμα το οποίο έκανε την εμφάνισή του στα ζαχαροπλαστεία της πόλης και ήδη έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς.
Το μπουγατσάν είναι ένα κρουασάν γεμισμένο με κρέμα, όμοια με αυτή της περίφημης μπουγάτσας Θεσσαλονίκης, πασπαλισμένο με ζάχαρη άχνη και κανέλα.
Δημιουργός του είναι ο σεφ και food blogger Δημήτρης Κοπαράνης, ο οποίος αισθάνεται περήφανος
για το νέο του γλύκισμα που σαρώνει στη Θεσσαλονίκη και κάνει τους Αθηναίους να ανυπομονούν να το δοκιμάσουν.
Ο σεφ δηλώνει ικανοποιημένος από την προτίμηση του κόσμου και είναι σίγουρος ότι το γλυκό θα κάνει θραύση και στην υπόλοιπη Ελλάδα, όπου αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του, τους επόμενους μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...