Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΙΧ ΜΙΚΡΟΥ ΚΥΒΙΣΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΑΥΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΒΕΡΟΙΑΣ.ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΔΡΟΜΟ.

Ακόμα ενα ατύχημα ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς έγινε πριν απο λιγο στον δρόμο καρμανιόλα στην έξοδο του χωρίου ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ προς ΦΡΑΓΜΑ ΑΛΙΑΚΜΩΝΑ.
Ενα ιχ μικρού κυβισμού έφυγε απο την πορεία του και έπεσε μεσα σε αυλάκι που υπάρχει στην εν λόγω περιοχή .Το έχουμε ξαναγράψει απο αυτο εδω το σαιτ οτι το εν λόγω σημείο ειναι πολύ επικυνδυνοκαι εχουν γινει πολλα ατυχήματα λογω και της ολισθηρότητας του δρόμου αλλα και απο
το αυλάκι που δεν φαίνεται καθόλου απο τα χορτα .Το ξαναλέμε και το επισημαίνουμε ξανά,οτι κατι πρέπει να γίνει με τον συγκεκριμένο άθλιο δρόμο αποτο υψος της Αγιας Βαρβαρας εως και την Βεργινα,πρωτου θρηνήσουμε και θύματα. Τα ακριβη αιτια του ατυχηματος ερευνα η τροχαια Βεροιας που εσπευσε στο σημειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...