Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Α2 ερασιτεχνική κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας - Αγροτικος Αστέρας Αγίας Βαρβάρας - Νηρέας 1 – 1.Φωτο

Ισόπαλη αναδείχθηκε, η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με την αντίστοιχη ομάδα του Νηρέα, το απόγευμα  της Κυριακής 3/4/2016 για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας, με τελικό σκορ 1 – 1.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι περιορίστηκε στο χώρο του κέντρου και με γεμίσματα προς τις δύο περιοχές, αλλά λίγο πριν την ανάπαυλα προηγήθηκε η ομάδα του Αστέρα που ανέβασε στροφές τα τελευταία 10’ του ημίχρονου.       
Πρώτη καλή στιγμή του αγώνα στο 6' με κεφαλιά του Κουτσούκη αλλά η μπάλα πήγε  πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μυλώση.
Ο Αστέρας απάντησε άμεσα στο 9' με σουτ του Αντωνιάδη,  έξω από την περιοχή αλλά απέκρουσαν σωτηρία οι αμυντικοί του Νηρέα σε κόρνερ και στην επόμενη φάση μετά την εκτέλεση του κόρνερ έγινε αποδέκτης της μπάλας στο δεύτερο δοκάρι ο Λασκάρογλου αλλά στο σουτ που δοκίμασε, από πλάγια θέση, απέκρουσε σωτηρία ο Πάνου.
Επόμενη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 14' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρηγόπουλου έξω από την περιοχή, αλλά απέκρουσε την τελευταία στιγμή ο Πάνου σε κόρνερ.  
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 22'με  σουτ του Ρόκο αλλά η μπάλα πέρασε άουτ και στο 33' με σουτ του Φραδέλου αλλά η μπάλα πήγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μυλώση.
Στη συνέχεια ο Αστέρας ανέβασε στροφές και στο 41' πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Κουβατσίδη,  από το κέντρο του γηπέδου, αλλά απέκρουσε δύσκολα με γροθιές ο Πάνου σε κόρνερ.
Στο 44' οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με ωραίο συνδυασμό, όταν μετά την εκτέλεση φάουλ του Κουβατσίδη, έξω από την περιοχή έγινε αποδέκτης της μπάλας ο Χολέβας σε πλάγια θέση και με απευθείας σέντρα βρήκε το Σερασκιέρη, στη μικρή περιοχή και αυτός με τη σειρά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Το δεύτερο ξεκίνησε καλά για τον Αστέρα και στο 46' στο δυνατό σουτ που δοκίμασε ο Ρηγόπουλος,  έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε δίπλα, από το δεξί κάθετο δοκάρι του Πάνου. 
Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων και με φάση διάρκειας στα καρέ του Αστέρα στο  53' ισοφάρισαν με σουτ του Τζίρου που έγινε αποδεκτής της μπάλας μετά από κόντρες στο ύψος  της μικρής περιοχής.
Παρόλο που η ομάδα του Αστέρα ισοφαρίστηκε συνέχισε στον επιθετικό ρυθμό και στο  56' στο δυνατό σουτ του Γαλάνη, από πλάγια θέση μπλόκαρε τη μπάλα ο Πάνου
Στο επόμενο λεπτό το ψηλοκρεμαστό σουτ του Ρόκο από το ύψος της περιοχής η μπάλα  βρήκε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και βγήκε άουτ
Πολύ καλή ενέργεια για του επιθετικούς του Αστέρα στο 61' με εκτέλεση φάουλ του Αντωνιάδη, στο δεύτερο δοκάρι, έπιασε την κεφαλιά ο Σερασκιέρης προς την μικρή περιοχή, αλλά δεν πρόλαβε να πλασάρει σε κενή εστία ο Ρηγόπουλος. 
Ευκαιριών συνέχεια στο 65' δυνατό σουτ του Λασκάρογλου, έξω από την περιοχή μπλόκαρε τη μπάλα ο Πάνου. Στο 72' ψηλοκρεμαστό σουτ του Γαλάνη απέκρουσε σωτηρία ο Πάνου σε κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό δυνατό σουτ του Λασκάρογλου, έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.
Στο 74' είχαμε την αποβολή του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων με απευθείας κόκκινη σε δυνατό φάουλ που έκανε στον Αντωνιάδη που έφευγε μόνος του στην αντεπίθεση, πάνω στη γραμμή της περιοχής. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουβατσίδης αλλά  η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Θεοδώρου. 
Στο 76' ο Παπαδόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για τον Αστέρα αλλά στο σουτ που δοκίμασε από το ύψος της μικρής περιοχής απέκρουσε σωτηρία ο Θεοδώρου  σε κόρνερ και στο 82' δυνατό σουτ του Αντωνιάδη από το ύψος της περιοχής η μπάλα πέρασε δίπλα από αριστερό κάθετο δοκάρι.
Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν καλά στην άμυνα και στο 86' είχαν καλή ευκαιρία  να πάρουν το διπλό με προβολή του Αβετίδη, στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά  η μπάλα πήγε πολύ ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι του Μυλώση.
Η απόδοση της ομάδας ήταν καλή με καλή κυκλοφορία της μπάλας που αν πρόσεχε καλύτερα την άμυνα της θα είχε φύγει με θετικό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί το νεανικό σύνολο που υπάρχει στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα και η συμμετοχή αθλητών που προωθήθηκαν από το παιδικό τμήμα.

Την αναμέτρηση παρακολούθησαν και 5 οικογένειες Συρίων με τα παιδιά τους, που φιλοξενούνται στο στρατόπεδο της Αγίας Βαρβάρας, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της ομάδας Σπύρου Κωτσιαντή.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Μάριος Κατικαρίδης): Μυλώσης, Κουβατσίδης, Λασκάρογλου, Εμμανουηλίδης, Χολέβας (46' Γαλάνης),  Ζέρβας, Σερασκιέρης, Ρηγόπουλος (62' Παπαδόπουλος), Αντωνιάδης, Κοντογιάννης (76'  Παρασκευαϊδης), Χατζηνικολάου.
Α.Σ ΝΗΡΕΑΣ (Γιάννης Παυλίδης): Πάνου, Κουτσούκης, Χερίδης  (84' Ουλούμης), Αβετίδης, Θεοδώρου, Γιαννακίδης, Ρόκο (80' Γιώτας), Γκιάλπη, Φραδέλος, Ματελόπουλος (34' Τζίρος), Κωστογλίδης.
Διαιτητής του αγώνα o κ.  Παπαδάκης Α.  με βοηθούς τους κ. Κωστούλη Κ.  και Παυλίδη Θ.






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...